reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Zawsze można przebadac kota pod kątem tokso czy nie jest nosicielem :) jednak jeśli Gosia ma kota wychodzącego to już inna kwestia. Bo nawet jeśli teraz nie jest nosicielem tokso to każdego dnia może się nią zarazić :)
Muszę po prostu uważać żeby go nie rozbawić za mocno, żeby mnie nie drapał. :D a o to ciężko, no trudno. Nie pozbędę się moich futrzaków, chociaż bym chciała trzymać się na dystans to są różne sytuacje, że może mnie zarazić, może nagle skoczyć i podrapać, to tylko kot. ;)

reklama
Muszę po prostu uważać żeby go nie rozbawić za mocno, żeby mnie nie drapał. :D a o to ciężko, no trudno. Nie pozbędę się moich futrzaków, chociaż bym chciała trzymać się na dystans to są różne sytuacje, że może mnie zarazić, może nagle skoczyć i podrapać, to tylko kot. ;)

Najbardziej te odchody. Meza pogon niech to robi. Mam znajoma zlapala w ciazy zapewn od kotow w domu tokso i bylo zle Stad moje przewrazliwienie. Sama wszystko dokladnie myje itp, chociaz jak ma sie cos zlapac to pewnie i tak sie przyplata.

Najbardziej te odchody. Meza pogon niech to robi. Mam znajoma zlapala w ciazy zapewn od kotow w domu tokso i bylo zle Stad moje przewrazliwienie. Sama wszystko dokladnie myje itp, chociaz jak ma sie cos zlapac to pewnie i tak sie przyplata.
Dzisiaj już mama mnie skrzyczała jak małe dziecko jak zobaczyła że ja kuwete sprzątać i zaraz mi zabrała. :D mąż pewnie też wszystko zrobi za mnie, najchętniej to i pewnie by nie fajne objawy ciążowe na siebie wziął. :D

Dzisiaj już mama mnie skrzyczała jak małe dziecko jak zobaczyła że ja kuwete sprzątać i zaraz mi zabrała. :D mąż pewnie też wszystko zrobi za mnie, najchętniej to i pewnie by nie fajne objawy ciążowe na siebie wziął. :D

Ja w listopadzie zostaje sama na miesiac, juz sie tym troche stresuje :/

Hej hej! :) Dziękuję! [emoji813]
Ja chodzę do Bogdana a on przyjmuje tylko na rogu Kotarbińskiego, prawie na przeciwko mederii. Tam ma gabinet też do wizyt prywatnych z super sprzętem. :)
Dokladnie mi o tego lekarza chodzi.duzo o nim dobrego slyszalam duzo do niego osob tez chodzi na usg prenatalne.ze wzgledu na ten sprzęt.na prawde super ze ci sie udalo.dajesz nadzieje innym.

reklama
Do góry