reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Zawsze można przebadac kota pod kątem tokso czy nie jest nosicielem :) jednak jeśli Gosia ma kota wychodzącego to już inna kwestia. Bo nawet jeśli teraz nie jest nosicielem tokso to każdego dnia może się nią zarazić :)
Muszę po prostu uważać żeby go nie rozbawić za mocno, żeby mnie nie drapał. :D a o to ciężko, no trudno. Nie pozbędę się moich futrzaków, chociaż bym chciała trzymać się na dystans to są różne sytuacje, że może mnie zarazić, może nagle skoczyć i podrapać, to tylko kot. ;)

reklama
Muszę po prostu uważać żeby go nie rozbawić za mocno, żeby mnie nie drapał. :D a o to ciężko, no trudno. Nie pozbędę się moich futrzaków, chociaż bym chciała trzymać się na dystans to są różne sytuacje, że może mnie zarazić, może nagle skoczyć i podrapać, to tylko kot. ;)

Najbardziej te odchody. Meza pogon niech to robi. Mam znajoma zlapala w ciazy zapewn od kotow w domu tokso i bylo zle Stad moje przewrazliwienie. Sama wszystko dokladnie myje itp, chociaz jak ma sie cos zlapac to pewnie i tak sie przyplata.

Najbardziej te odchody. Meza pogon niech to robi. Mam znajoma zlapala w ciazy zapewn od kotow w domu tokso i bylo zle Stad moje przewrazliwienie. Sama wszystko dokladnie myje itp, chociaz jak ma sie cos zlapac to pewnie i tak sie przyplata.
Dzisiaj już mama mnie skrzyczała jak małe dziecko jak zobaczyła że ja kuwete sprzątać i zaraz mi zabrała. :D mąż pewnie też wszystko zrobi za mnie, najchętniej to i pewnie by nie fajne objawy ciążowe na siebie wziął. :D

Dzisiaj już mama mnie skrzyczała jak małe dziecko jak zobaczyła że ja kuwete sprzątać i zaraz mi zabrała. :D mąż pewnie też wszystko zrobi za mnie, najchętniej to i pewnie by nie fajne objawy ciążowe na siebie wziął. :D

Ja w listopadzie zostaje sama na miesiac, juz sie tym troche stresuje :/

Hej hej! :) Dziękuję! [emoji813]
Ja chodzę do Bogdana a on przyjmuje tylko na rogu Kotarbińskiego, prawie na przeciwko mederii. Tam ma gabinet też do wizyt prywatnych z super sprzętem. :)
Dokladnie mi o tego lekarza chodzi.duzo o nim dobrego slyszalam duzo do niego osob tez chodzi na usg prenatalne.ze wzgledu na ten sprzęt.na prawde super ze ci sie udalo.dajesz nadzieje innym.

reklama
Do góry