reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
A ja mam luźne pytanie! :D Kiedy oznajmiliście znajomych o ciąży? Chodzi mi o takie dalsze koleżanki niż tam przyjaciółki. :) Kiedy najbliższym? My rodzicom powiedzieliśmy od razu po pozytywnym teście w 22dc, bo oni tymi staraniami tez żyli, tzn nie mogli się doczekać pozytywnych wiadomości. :)
U nas najbliżsi znajomi zorientowali sie dosc szybko bo akurat byl sylwester a ja nawet szampana nie chcialam wypic wiec dali im to do myslenia a reszcie ok12 tc z racji wczesniejszych problemow

Może jeśli kot tak jak moja Kocica jest niewychodzacy i je albo puszki albo mięso przebadane sklepowe :) bo nie ma szans żeby taki kot zaraził się toksoplazmoza i zaraził Gosie :)
Wychodzący, nie da się go utrzymać w domu. Staram się unikać jakiś zabaw żeby mnie podrapał bo on tam myszy na dworze łapie.

Hej i ja tu jestem.migdalove jeszcze raz gratuluje.ja dzis zaczynam 31 tc.co do mdlosci i wymiotow w tej ciazy dopadly mnie w 6tc.pozniej niz w poprzednich ciazach.za to tez byly 24 na dobe.teraz mam zgage i mdlosci naprzemienne.migdalove ty chodzisz jesli dobrze pamietam Blaszczyka tego w Mederii on ma najlepszy sprzęt usg w Malborku tak wiec mysle ze juz pecherzyk zobaczy i tego ci zycze.

Hej i ja tu jestem.migdalove jeszcze raz gratuluje.ja dzis zaczynam 31 tc.co do mdlosci i wymioty w tej ciazy dopadly mnie w 6tc.pozniej niz w poprzednich ciazach.za to tez byly 24 na dobe.teraz mam zgage i mdlosci naprzemienne.migdalove ty chodzisz jesli dobrze pamientam Blaszczyka tego w Mederii on ma najlepszy sprzęt usg w Malborku tak wiec mysle ze juz pecherzyk zobaczy i tego ci zycze.
Hej hej! :) Dziękuję! [emoji813]
Ja chodzę do Bogdana a on przyjmuje tylko na rogu Kotarbińskiego, prawie na przeciwko mederii. Tam ma gabinet też do wizyt prywatnych z super sprzętem. :)

POdczytywalam Was czasami ale tez glupio mi bylo pisac na watku staraczkowym skoro mi sie udalo.
@Migdalove gratulacje nudnych misiecy zycze [emoji7] A w sumie już życzymy bo 12.09 na swiecie pojawij sie moj maly cud cale 3480 g szczescia [emoji173]
O jejku gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pokaż ten mały. Duży cud :* ja urodziłam półtora miesiąca przed Tobą i moja córka ważyła 2450 [emoji23] dopiero w poniedziałek ostatni ważyła 3980 jako 7,5 tyg niemowlę :*

reklama
A ja mam luźne pytanie! :D Kiedy oznajmiliście znajomych o ciąży? Chodzi mi o takie dalsze koleżanki niż tam przyjaciółki. :) Kiedy najbliższym? My rodzicom powiedzieliśmy od razu po pozytywnym teście w 22dc, bo oni tymi staraniami tez żyli, tzn nie mogli się doczekać pozytywnych wiadomości. :)
Po pierwszych prenatalnych. Ja chcialam czekac dluzej, ale Michal juz nie mogl sie powstrzymac [emoji14]

Do góry