Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie oglądalam. Ale często ich widzę, bo tutaj stacjonują.Jak napisalas o przejściu granicznym od razu skojarzyl mi sie serial Wataha.
Jesli masz mozliwosc ogladnij. Sa 3 sezony po 6 odcinkow. Serial ktory po obejrzeniu jednego odcinka cisnie napieciem by zobaczyc juz drugi i trzeci i tak zapętla sie. Największy smutek mialam ze ostatni odcinek 3 sezonu rozwiazal doslownie wszystko od 1szego odcinka co było niewyjaśnione.a to oznaczac moze ze juz wiecej sezonow nie powstanieNie oglądalam. Ale często ich widzę, bo tutaj stacjonują.
Ale o tych przejściach w tym serialu to jest tak samo na serio mi mówiła. Kobiety w ciąży, w śniegu... bardzo często są tu akcje. Później tutaj wsiadają w auta i do Niemiec. Najsłabszych się zostawia, jak złapią kogoś nie powie ani słowa ile ich było itp. to jest straszne, smutne.Jesli masz mozliwosc ogladnij. Sa 3 sezony po 6 odcinkow. Serial ktory po obejrzeniu jednego odcinka cisnie napieciem by zobaczyc juz drugi i trzeci i tak zapętla sie. Największy smutek mialam ze ostatni odcinek 3 sezonu rozwiazal doslownie wszystko od 1szego odcinka co było niewyjaśnione.a to oznaczac moze ze juz wiecej sezonow nie powstanie
W serialu bardziej pokazuja ze atakuja ci co ich przeprowadzaja.. oni robia to przeciez za kasę. Straszne ze takie rzeczy sie dziejaMama moja ogląda. Ale o tych przejściach w tym serialu to jest tak samo na serio mi mówiła. Kobiety w ciąży, w śniegu... bardzo często są tu akcje. Później tutaj wsiadają w auta i do Niemiec. Najsłabszych się zostawia, jak złapią kogoś nie powie ani słowa ile ich było itp. to jest straszne, smutne.
Tylko w tv jest koloryzowane to, że oni atakują strażników granicznych, zabijaka... Nie ma takich tutaj rzeczy
Pooglądam kiedyś od początku. Tutaj straż graniczna nie raz mi auto sprawdzała, pod domem mi stoją czasem i zatrzymują samochody. Wiesz co takich rzeczy lepiej nie wiedzieć. Ja jestem tu turystycznie już teraz raz na 3 miesiące, niech się dzieje co chce hahaW serialu bardziej pokazuja ze atakuja ci co ich przeprowadzaja.. oni robia to przeciez za kasę. Straszne ze takie rzeczy sie dzieja
Zobaczyłam przy karmieniu.Liczba łyżka nie pukaj bo zębinę można uszkodzić