reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
20200204_131040-COLLAGE.jpg

Nogi tylko urosły haha nawet nie wiem ile ma cm. Ja mam 164, ale mąż 192. Ciekawe jak będzie z nią :)

Mamusiu pomogę Ci 😂😂😂

IMG_20200204_141354.jpg

Dumna sister ♥️♥️

IMG_20200204_184122.jpg

I możemy sie pochwalic. Wczoraj Fifi zjadl pomidorowke i na dzis mu odłożyłam i zjadl pięknie!! Raz sie wstrzasnal ale szlo nam nieźle. Moze w koncu uda sie go przekonac do obiadkow.

Paulina, ewentualnie można pokombinować z podłożeniem małemu tylko czegoś pod dupkę, jakiś złożony kocyk mały czy coś takiego - to jest bezpieczne rozwiązanie, byle kocyk był możliwie "zwarty". Albo tak już na chama, obciąć tą wkładkę noworodkową :D przyznam, że też Janek trochę kulał z pozycją przez moment jak już wkładkę trzeba było wyjąć, bo on też z tych mniejszych dzieci.
Spróbuj, może akurat się uda i nie będziecie szli w koszty :)
Będę coś myśleć, może jakoś do tego 9 kg dociągniemy w takim razie [emoji14]

Mój maxi cosi mial to samo niestety bo nasza kanapa jest pod duzym kątem w tej wersji auta. (Oparcie nachylone bylo pod kątem 27°)Polecam Ci kontakt ze specjalista fotelikowym bo są rozwiązania o ktorych nie zawsze wiemy. Fotelik masz na baze? Są podkladki poziomujące tzw kliny super rozwiązanie kąta nachylenia. W obecnym foteliku korzystam juz nie z klina a z dedykowanej axkid.
Mam na pas niestety i kolejny też będzie na pas bo nie mam isofixa

reklama
Jestem u mamy. Tu jest inny świat haha ;) Zobacz załącznik 1076868
Ale świetnie [emoji3590][emoji7] zazdroszczę, gdzie taka zima [emoji7]

U nas chyba powoli kończy się przygoda z kp. Dziś pierwszy raz podałam młodej mm. Pół porcji wypiła bez marudzenia, przy cycku robi straszne cyrki [emoji3525]

Coraz częściej znajduje się w takiej pozycji [emoji87]próbuje iść ale póki co leci do przodu i ryk [emoji51]
IMG_20200206_101722.jpeg

Do góry