reklama
Później raz puknelam specjalnie już nie będęA myślałam, że pukalas jak niektórzy
To przepraszam
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mnie to tam rybka każdy sobie tam może pukać gdzie chce po prostu można uszkodzić delikatne ząbki i wsio. Także pukajcie sobie na zdrowie
Nie no fajnie ze piszesz ja tego nawet nie wiedzialam.. do dzis spotykam sie jak inni ciągle mówią popukaj łyżeczką czy jest ząbek.Mnie to tam rybka każdy sobie tam może pukać gdzie chce po prostu można uszkodzić delikatne ząbki i wsio. Także pukajcie sobie na zdrowie
martoosia04
Nie no fajnie ze piszesz ja tego nawet nie wiedzialam.. do dzis spotykam sie jak inni ciągle mówią popukaj łyżeczką czy jest ząbek.
Moja mama tak zawsze mowi [emoji849] ale po co ja mam pukać jej tam w buzi jak tam echo? [emoji849]
@paulina1994 my też mamy maxi Cosi Citi ale pojechaliśmy autem go przymierzyć i nic nie lata, sztywno zapinamy go na pas. Szkoda że u Was się nie sprawdził, mnie już kilka razy uratował, bo jednak leciutki, Zośka 10 kg i ja już nie powinnam tyle dźwigać a czasem trzeba. Jedyny minus, że niby głowa jej nie wystaje ale nóg nie wyprostuje i wydaje mi się że nóżki mają bardzo mało miejsca, strasznie ja to denerwuje. Dlatego oglądamy jednak te większe foteliki. Na razie dramatu nie ma, ale ja nie jestem z tych co dadzą radę jechać z wyjącym dzieckiem i wolę jednak fotelik dopasowac tez do niej. Tak wiec temat fotelików czytałam z zapartym tchem, u nas w sumie jest pat, ja chcę tylem (przynajmniej do tych 18 kg), mąż przodem, ja w przedziale 9-25, mąż 9-36. Jeszcze dochodza kwestie testów i ceny. Nie pozostaje nic innego jak jezdzic, przymierzać i szukać ideału
Słuchaj siebie. dziecko powinno mieć 3 foteliki. Więc im mniej kg w drugim tym lepiej. To samo tyczy się pozycji siedzenia. Przód tył nie ma porównywalnych testów z samym tylem. Tak samo sam przod. całkiem inne wymogi. Faceci się w temat takich rzeczy zazwyczaj nie zagłębiają i uważają nasze 'wyczytane wymysły' za paranoję. Ja już wiem że tyłem na pas axkid. Dzisiaj była wojna, bo nawet pasa dobrze nie dociągnął i fotelik latał. Powiedziałam, że będzie ISOFIX. Także szukam teraz takiego dla alternatywy głupoty mojego chlopa, który krytyki nie przyjmuje.@paulina1994 my też mamy maxi Cosi Citi ale pojechaliśmy autem go przymierzyć i nic nie lata, sztywno zapinamy go na pas. Szkoda że u Was się nie sprawdził, mnie już kilka razy uratował, bo jednak leciutki, Zośka 10 kg i ja już nie powinnam tyle dźwigać a czasem trzeba. Jedyny minus, że niby głowa jej nie wystaje ale nóg nie wyprostuje i wydaje mi się że nóżki mają bardzo mało miejsca, strasznie ja to denerwuje. Dlatego oglądamy jednak te większe foteliki. Na razie dramatu nie ma, ale ja nie jestem z tych co dadzą radę jechać z wyjącym dzieckiem i wolę jednak fotelik dopasowac tez do niej. Tak wiec temat fotelików czytałam z zapartym tchem, u nas w sumie jest pat, ja chcę tylem (przynajmniej do tych 18 kg), mąż przodem, ja w przedziale 9-25, mąż 9-36. Jeszcze dochodza kwestie testów i ceny. Nie pozostaje nic innego jak jezdzic, przymierzać i szukać ideału
reklama
paulina1994
Też go sztywno zapinam, ale sam fotelik nie lata tylko jest bardzo pod kątem to raz, a dwa, że Igorowi lata w nim głowa [emoji1745]@paulina1994 my też mamy maxi Cosi Citi ale pojechaliśmy autem go przymierzyć i nic nie lata, sztywno zapinamy go na pas. Szkoda że u Was się nie sprawdził, mnie już kilka razy uratował, bo jednak leciutki, Zośka 10 kg i ja już nie powinnam tyle dźwigać a czasem trzeba. Jedyny minus, że niby głowa jej nie wystaje ale nóg nie wyprostuje i wydaje mi się że nóżki mają bardzo mało miejsca, strasznie ja to denerwuje. Dlatego oglądamy jednak te większe foteliki. Na razie dramatu nie ma, ale ja nie jestem z tych co dadzą radę jechać z wyjącym dzieckiem i wolę jednak fotelik dopasowac tez do niej. Tak wiec temat fotelików czytałam z zapartym tchem, u nas w sumie jest pat, ja chcę tylem (przynajmniej do tych 18 kg), mąż przodem, ja w przedziale 9-25, mąż 9-36. Jeszcze dochodza kwestie testów i ceny. Nie pozostaje nic innego jak jezdzic, przymierzać i szukać ideału