Tak liczba mieszkańców ja córka tak miaka. Nie lubiła wózka w ogóle, jeździć tyłem też. Byliśmy w sklepie specjalnym i próbowaliśmy różne, w każdym się darła więc kupiliśmy recaro nie pamiętam modelu taki bardzo obudowany. Jasiek dostał w spadku po niej. Jest nie zniszczony i nie widzę potrzeby kupowania kolejnego. Zgadzam się, że te tyłem są bezpieczniejsze, ale czasami się nie da i już. Już bardzo dawno nauczyłam się, że to co pasuje jednemu dziecku innemu kategorycznie nie. Rozumiem wasz wybór, fajnie że świadomie podeszliście do tematu. Uważam, że masz fotelik też jest dobrym wyborem, ma atesty, jest świetnej firmy więc czego chcieć więcej. Dużo czytaliśmy dużo pytaliśmy i podobno jest jednym z lepszych z tego co czytaliśmy.
A to w czym ktoś wozi swojego malucha nie jest w zakresie mojego zainteresowania, czy to fotelik z biedronki czy na rękach. Każdy ma swój wybór i swój rozum
Na prawdę nie chcę wywoływać tu burzy o fotelik tym bardziej, że prawda jest taka że jeśli ktoś stoi przed wyborem to przede wszystkim ma się określić budżet, a druga sprawa pojechać do sklepu i przymierzyć