reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Też tak mi się wydaje. Ada dopiero co skończyła 7 miesięcy, jeszcze 3 dni temu mówiłam, że leniuchuje, na brzuchu kręciła się tylko wokół siebie. W piątek załapała pełzanie nagle, w sobotę zaczęła cały czas podnosić tyłek, tak jakby taczkę robiła i podginala nogi a dzisiaj zaczynała już raczkować [emoji85] dla nas to armagedon, w dodatku wczoraj pierwszy ząbek
To czekam cierpliwie :) zresztą ten mój wcześniak powinien mieć dopiero 5 msc więc nie panikuje :))

reklama
Od kilku dni mam takie uczulenie na rękach od czego to może być ? Nic nie zmieniłam w kosmetykach [emoji848] ostatnio miałam dość mocno przesuszone i zmarznięte czyżby to był efekt ?
IMG_20200119_200126075.jpeg

Nie to takie czerwone, potrafi na cały dzień zejść umyje ręce i znowu
Mojej Julce od zimna wychodziły takie czerwone suche placki ale nie schodzily. Trzeba było dlugo natluszczac te miejsca. To wyglada na jakąś alergie kontaktowa. Nawet jesli nic nie zmienialas moglas cos w sklepie dotknąć..albo woda..

Ja mialam takie cos od taniego plynu do naczyn, ktory zaczelam w biedrze kupowac i nawet nie zwrocilam uwagi. Tak samo raz po umyciu lazienki, pewnie jakis domestos czy cos.

Mojej Julce od zimna wychodziły takie czerwone suche placki ale nie schodzily. Trzeba było dlugo natluszczac te miejsca. To wyglada na jakąś alergie kontaktowa. Nawet jesli nic nie zmienialas moglas cos w sklepie dotknąć..albo woda..
Ja mialam takie cos od taniego plynu do naczyn, ktory zaczelam w biedrze kupowac i nawet nie zwrocilam uwagi. Tak samo raz po umyciu lazienki, pewnie jakis domestos czy cos.
Proszek zaczęłam używać Persil, a do tej pory używałam płynów może to to [emoji848]

reklama
Do góry