reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Moj maly czlowiek demolka.. uwzial sie ze szuflada za krótka i męczy je i męcz.

IMG_20200117_145623.jpg

I czekamy niecierpliwie z każdym dniem coraz wieksza dziurka sie robi i powoli wybija sie nasz 1szy ząbek:)

Jakie ten pieseł ma chude łapk.zawsze uwazalam ze moja to kruszynka ale teraz mowie nie. No i po sterylce przytyla ale wciaz wage ma idealną do swojej rasy. Przed sterylka oscylowała miedzy 4100 a 4500 a teraz ma 4900.
Wazy 3700. Moja sobie przytrzaska palce przy szufladach. Mam juz zabezpieczenia

Moj dzis drzwiami palucha jednego. Byłam w łazience a M pilnował go tak ze jak otworzyłam drzwi zobaczyłam nozki..szybko zamknelam ale juz było za pozno.. :(

U nas kaszki w normalnej formie w ogóle młodej nie podchodza. Zaczęłam od wczoraj robić placuszki kasza manna + banany i jest postęp.
Ogólnie dzis przyszło nam krzesełko do karmienia i kończę z podawaniem papek bo młoda mi tego jeść nie chce, po 2-3lyzeczkach buzię zamyka i głowę odwraca więc postawiłam na blw i młoda sobie ładnie radzi sama
emoji6.png

Co do b.boxa ja co prawda go nie mam tylko zwykły bidon ale mloda przez prawie miesiąc nie ogarniala, gryzla, plula ale podawalam ciągle i w końcu zalapala. Podawaj mu aż ogarnie
emoji6.png

U nas dziś tak wyglądał obiadek
emoji6.png

A Daga pewnie niedługo wylapie jak chodzić przy meblach
emoji2356.png

Zobacz załącznik 1068377
Jestem normalnie w szoku :) moja przy Twoje to taki dzidziulek jeszcze :)

reklama
Do góry