reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jest całkiem na siedząco czy trochę pochylony? U nas Ada mam wrażenie że nie trzyma dobrze główki w zagłówku. Boję się, że jak zaśnie to poleci do przodu glowa. Dopiero co kupilismy i ustawiał nam sprzedawca w 8*
Nie jest całkowicie siedzacy.w naszym aucie do axkida musimy mieć podkladke poziomujaca. Maly spi i glowka mu nie leci. Tez nam ustawiał i montował pan z 8*. I jeszcze za 2zl dal nam wkladke do tego fotelika.

reklama
No siema ;D
IMG-20200123-WA0002.jpg

Ja dzisiaj znalazlam drugiego ząbka, w ciągu 5 dni wyszły dwa. W dzień wszystko fajnie, ale usypianie na ostatnią drzemkę i na noc to jakaś masakra. Mam nadzieję, że to też zęby i że przejdzie. Ani wózek, ani leżenie, ani rączki, ani skakanie na pilce, ani cyc. Ciągle ryk aż padnie ze zmęczenia

Cześć! Pamięta mnie ktoś jeszcze?:d
Pewnie ze tak:)

@liczba ale ta Twoja córcia rzeczywiscie wyglada dojrzale conajmniej jak 2 latka :) sliczna jest.

@ilonaz gratuluję kolejnego zabka.my sie wciaz cieszymy jednym:) fajnie caly sie juz wydostal i teraz niech rośnie w siłę :)

Filip dzis jakas nową dziwna mine wymyslil.marszczy nosek i takie śmieszne usta robi.. nabijamy się z niego cały dzien. Oczywiście jak nagrywalam to robił ja inaczej i rzadziej..a Jula ze smiechu myslalam ze sie posika

Ostatnia edycja:
Zajrzałam w paszczę lwa i widzę że prawa jedynka na dole nam sie szykuje i lewa u góry. Ale górę ma spuchnięta bo na dole nie było widac za bardzo ze ząb idzie poza białą plamką

reklama
Do góry