reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jest całkiem na siedząco czy trochę pochylony? U nas Ada mam wrażenie że nie trzyma dobrze główki w zagłówku. Boję się, że jak zaśnie to poleci do przodu glowa. Dopiero co kupilismy i ustawiał nam sprzedawca w 8*
Nie jest całkowicie siedzacy.w naszym aucie do axkida musimy mieć podkladke poziomujaca. Maly spi i glowka mu nie leci. Tez nam ustawiał i montował pan z 8*. I jeszcze za 2zl dal nam wkladke do tego fotelika.

reklama
No siema ;D
IMG-20200123-WA0002.jpg

Ja dzisiaj znalazlam drugiego ząbka, w ciągu 5 dni wyszły dwa. W dzień wszystko fajnie, ale usypianie na ostatnią drzemkę i na noc to jakaś masakra. Mam nadzieję, że to też zęby i że przejdzie. Ani wózek, ani leżenie, ani rączki, ani skakanie na pilce, ani cyc. Ciągle ryk aż padnie ze zmęczenia

Cześć! Pamięta mnie ktoś jeszcze?:d
Pewnie ze tak:)

@liczba ale ta Twoja córcia rzeczywiscie wyglada dojrzale conajmniej jak 2 latka :) sliczna jest.

@ilonaz gratuluję kolejnego zabka.my sie wciaz cieszymy jednym:) fajnie caly sie juz wydostal i teraz niech rośnie w siłę :)

Filip dzis jakas nową dziwna mine wymyslil.marszczy nosek i takie śmieszne usta robi.. nabijamy się z niego cały dzien. Oczywiście jak nagrywalam to robił ja inaczej i rzadziej..a Jula ze smiechu myslalam ze sie posika

Ostatnia edycja:
Zajrzałam w paszczę lwa i widzę że prawa jedynka na dole nam sie szykuje i lewa u góry. Ale górę ma spuchnięta bo na dole nie było widac za bardzo ze ząb idzie poza białą plamką

reklama
Do góry