reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Proszek zaczęłam używać Persil, a do tej pory używałam płynów może to to [emoji848]
Ja juz nie wiem co to proszek. Tylko zele czy kapsulki uzywam. Ale jak po umyciu wychodzi zacznij może czynnosci takie w kontakcie z chemią robic w rekawiczkach i zobaczysz. I czesto smaruj dlonie kremem. Jak pomoże to możliwe ze chemia.

reklama
Dziewczyny kiedy podalyscie banana ?
6 miesiac. Do reki nie daje do dzis, ona go ulamuje i sie dusi. Wczoraj naczytalam sie jak dziewczyny daja jakies lososie, szparagi, bataty- jednym slowem hilton. Zrobiłam majaron z kurczakiem i do tego brokul. No i zlapala ten brokul wsadzila do buzi duzo, wyciagalismy ja z krzeselka bez tchu razem z malzem. Pierdole sie tak denerwować. Na spokojnie karmie lyzka i nie bede cudowac. Ona umie jesc kawalki, ale nie takie jak sobie sama dozuje.

6 miesiac. Do reki nie daje do dzis, ona go ulamuje i sie dusi. Wczoraj naczytalam sie jak dziewczyny daja jakies lososie, szparagi, bataty- jednym slowem hilton. Zrobiłam majaron z kurczakiem i do tego brokul. No i zlapala ten brokul wsadzila do buzi duzo, wyciagalismy ja z krzeselka bez tchu razem z malzem. Pierdole sie tak denerwować. Na spokojnie karmie lyzka i nie bede cudowac. Ona umie jesc kawalki, ale nie takie jak sobie sama dozuje.
Tak samo robię. Daję jej sama i z ręki ode mnie bierze kawaleczek i wtedy ładnie sobie radzi, nie muszą być papki. Jak jej dałam nierozdrobniony makaron to myślałam, że na zawał zejdę jak zaczęła się dławić. To nie na moje nerwy. Wolę sama jej na razie dozowac, bo on pakuje w całości w buzkę

Ale jak nie ogarnia to nic na siłę mi właśnie chodzi o taką papkę z banana [emoji4] Igor nie chce siedzieć w krzesełku płacze to przecież na siłę go uszczęśliwiać nie będę i blw też jeszcze nie ogarnia, jak wszystko pakuje do buzi tak jedzenie wyrzuca na podłogę [emoji1751]

Wczoraj mialam pierwszy zabieg poprawy blizn. Nie bylo to straszne czy mocno bolesne.. po wyprowadzeniu blizn na rowni ze skora zostanie mi zrobiony makijaz permanentny by odbudowac linie ust ktora przez blizne jest zniekształcona.
Laski czy któraś z was robila MP ust?? Jak mi wczoraj chwile ta maszynkach robila po ustach myślałam że sie zesram. Spytałam ją czy tak sie czuje ten makijaz..jak uslyszalam ze tak to bez wahania powiedzialam ze nie wiem czy ja tego chce.. myslalam ze cos mi usta rozrywa.. robiłam tatuaze.. robila mi po bliznach nic tak nie bolało jak to.

Wczoraj mialam pierwszy zabieg poprawy blizn. Nie bylo to straszne czy mocno bolesne.. po wyprowadzeniu blizn na rowni ze skora zostanie mi zrobiony makijaz permanentny by odbudowac linie ust ktora przez blizne jest zniekształcona.
Laski czy któraś z was robila MP ust?? Jak mi wczoraj chwile ta maszynkach robila po ustach myślałam że sie zesram. Spytałam ją czy tak sie czuje ten makijaz..jak uslyszalam ze tak to bez wahania powiedzialam ze nie wiem czy ja tego chce.. myslalam ze cos mi usta rozrywa.. robiłam tatuaze.. robila mi po bliznach nic tak nie bolało jak to.

Niestety usta bolą jak skur*syn! Wiele lasek to mowi.

Dziś nastąpiła przesiadka do Axkid move. Genialna promka jest a nam zalezalo na foteliku do 25kg i tyłem do kierunku jazdy :)

IMG_20200123_172005.jpg
IMG_20200123_175948.jpg

reklama
Do góry