reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moja tez potrafi juz usiasc z kazdej pozycji, z lezacej na plecach nawet sie ciagnie, ale zaraz te nogi pod dupsko wsadza. Inaczej tez siedzi, ale widze ze tak lubi najbardziej. Szczerze mowiac bardzo sie tym nie przejmuje. Poprawiam i tyle.
Dokladnie. Poprawiac i upominac jak juz bedzie rozumiec by zmieniala pozycje nog.

Właśnie go zlapalam w pozycji W

IMG_20200114_174027.jpg

reklama
@Maliina dobrze ze juz lepiej [emoji854]
Przyszedl wozek. Jednak to nie ma porownania z tym ciezszym. Zobaczymy jak sprawdzi sie na spacerze. Jeszcze z grubszych wydatkow fotelik :/ chyba bedzie jednak joie...
Zobacz załącznik 1068284Zobacz załącznik 1068285
Ale śliczny wózek [emoji7]co to za jaki?

Ciekawe to co piszecie [emoji57] w życiu bym nie pomyślała że to zła pozycja do siedzenia [emoji57] mój młody w ten sposób siedział i się przemieszczal bo on nie raczkowal tylko właśnie siedział tak z jedną nogą do tyłu i się przesuwal tak na pupci [emoji854]
Młoda też czasami sobie tak usiądzie ale głównie siedzi tak jak na drugim zdjęciu [emoji854]
IMG_20200114_173830.jpeg
IMG_20200114_174755.jpeg

Rzucil mi sie w oczy zapas pieluch. Polasilam sie u kupilam te fioletowe dady i lipa.. Cala dupcia w krostkach.. Uczulaja Filipa.. Zuzylam kilka sztul raptem.. Mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac.

Rzucil mi sie w oczy zapas pieluch. Polasilam sie u kupilam te fioletowe dady i lipa.. Cala dupcia w krostkach.. Uczulaja Filipa.. Zuzylam kilka sztul raptem.. Mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac.
Dzieci są tak różne [emoji854] moja uczulaly te zielone [emoji57]
Wystaw na jakiejś stronce, na pewno ktoś się znajdzie [emoji854] teraz te pudła kosztują 45zl [emoji57] na promce były po 29.99 [emoji854]

Dzieci są tak różne [emoji854] moja uczulaly te zielone [emoji57]
Wystaw na jakiejś stronce, na pewno ktoś się znajdzie [emoji854] teraz te pudła kosztują 45zl [emoji57] na promce były po 29.99 [emoji854]
No ja bralam za 44.99... A zielonych nie bylo i zaryzykowalam..

Przyszedl wozek. Jednak to nie ma porownania z tym ciezszym. Zobaczymy jak sprawdzi sie na spacerze. Jeszcze z grubszych wydatkow fotelik :/ chyba bedzie jednak joie...
Zobacz załącznik 1068284Zobacz załącznik 1068285
Świetnie wygląda :) jaki to model ? Ja myślę nad Cybexem Balios S, ale moje serce skradł Greentom tyle tylko, że on nie jeździ po śniegu i średnio na tych moich drogach bo podobno on to bardziej galeryjny :)
Igora po pewnym czasie zaczęły uczulać pampersy zielone i kupiłam Premium Care, są droższe, ale szczerze ci powiem, że te zielone co chwilę musiałam wymieniać bo ten wkład się robił jakiś kulkowy do dwójki mega świetne, ale trójki tragedia, Premium jak zakładam o 19:30 po kąpieli tak spokojnie do godziny 8 rano nie zmieniam i nigdy nie przeciekły, a zielone musiałam w nocy wymieniać więc wychodzi mi na jedno i to samo finansowo w zasadzie :)

@Maliina dobrze ze juz lepiej [emoji854]Ale śliczny wózek [emoji7]co to za jaki?

Ciekawe to co piszecie [emoji57] w życiu bym nie pomyślała że to zła pozycja do siedzenia [emoji57] mój młody w ten sposób siedział i się przemieszczal bo on nie raczkowal tylko właśnie siedział tak z jedną nogą do tyłu i się przesuwal tak na pupci [emoji854]
Młoda też czasami sobie tak usiądzie ale głównie siedzi tak jak na drugim zdjęciu [emoji854]Zobacz załącznik 1068304Zobacz załącznik 1068305
Eurocart volt pro

Świetnie wygląda :) jaki to model ? Ja myślę nad Cybexem Balios S, ale moje serce skradł Greentom tyle tylko, że on nie jeździ po śniegu i średnio na tych moich drogach bo podobno on to bardziej galeryjny :)Igora po pewnym czasie zaczęły uczulać pampersy zielone i kupiłam Premium Care, są droższe, ale szczerze ci powiem, że te zielone co chwilę musiałam wymieniać bo ten wkład się robił jakiś kulkowy do dwójki mega świetne, ale trójki tragedia, Premium jak zakładam o 19:30 po kąpieli tak spokojnie do godziny 8 rano nie zmieniam i nigdy nie przeciekły, a zielone musiałam w nocy wymieniać więc wychodzi mi na jedno i to samo finansowo w zasadzie :)
Ja chcialam wozek, zeby jako tako jechal i byl nie tylko do 15kg, ten jest do 22, wazy ponad 7kg i sklada sie w torbe. Cybex ogladalam i caly klekota.

reklama
Cześć :)) u nas brak jakiś konkretnych nowości ;) chyba, że zawodowe plucie też wpisujemy w umiejętności [emoji86] wyprałam Igorowi pranie w zwykłym Persilu i go chyba uczulił bo od szyjki do brzuszka drobna wysypka i na rękach :/ a ta lovela doprowadza mnie do furii bo nic nie dopiera :(

Powiedźcie mi proszę jak rozszerzacie dietę ja mam wrażenie, że nigdy tego nie ogarnę, kiedy powinnam podawać Igorowi np taką jaglanke z jakimś musem owocowym na śniadanie ? Czy to jest dalszy etap ? Dla mnie na razie to czarna magia i mało mamy wprowadzonych produktów, a te papki doprowadzają mnie do nerw bo wiecznie wszystko brudne Igor więcej się tym bawi niż zje...

Jeszcze mam pytanie odnośnie B.boxa kiedy wasze dzieci ogarnęły z niego picie, Igor bardziej się nim bawi niż pije i ostatecznie dostaje wodę w butelce ze smoczkiem

Do góry