Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I my też życzymy szczęśliwego Nowego Roku i zdrowia dla Was i dzieciaczków [emoji7] zdjęcia z lewej Sylwester 2018, z prawej 2019 [emoji6]Zobacz załącznik 1062862
Świetnie wyglądacie i sukienka dalej pasuje, zazdroszczę! Ja miałam rok tomu duży brzuch, w tym roku maleńki i dalej w ciąży jestem a mąż żartuje, że za rok też się postaraI my też życzymy szczęśliwego Nowego Roku i zdrowia dla Was i dzieciaczków [emoji7] zdjęcia z lewej Sylwester 2018, z prawej 2019 [emoji6]Zobacz załącznik 1062862
Dzięki [emoji8] A jak się czujecie? Ty kp dalej? Ja dalej na okres czekamŚwietnie wyglądacie [emoji3590][emoji3590][emoji3590] i sukienka dalej pasuje, zazdroszczę! Ja miałam rok tomu duży brzuch, w tym roku maleńki i dalej w ciąży jestem [emoji23] [emoji12] a mąż żartuje, że za rok też się postara [emoji79]
Co Ty mówisz... mi tam dobrze bez niego, ale przydałby się do starań heheIlonaz po pierwszej ciąży okres dostałam po roku
Nie, niestety nam kp się nie udało, ścigągałam do 3 miesiąca, jak przestałam, bo ciągle miałam poranione sutki od laktatora, to rowno za 28 dni przyszła @Dzięki [emoji8] A jak się czujecie? Ty kp dalej? Ja dalej na okres czekam
W pierwszej ciazy do końca pierwszego trymestru non stop męczyły mnie wymioty i wszystkie możliwe atrakcje[emoji1785] a w ciąży z Daga praktycznie nic [emoji6]Nie, niestety nam kp się nie udało, ścigągałam do 3 miesiąca, jak przestałam, bo ciągle miałam poranione sutki od laktatora, to rowno za 28 dni przyszła @
U mnie zero objawów, martwi mnie to bo przy córce już miałam mdłości i wymioty, a tu cisza, może płaczliwa jestem, ale to może efekt dupka. Może lekarz Ci coś doradzi żeby nie rezygnować z kp i przywrócić owulację? Przecież muszą być jakieś alternatywne metody [emoji6]
A dziewczyny czy któraś może tak miała że w jednej ciąży były wymioty a w innej nie? Wizyta dopiero 10.
Dzięki, staram się nie nakręcać, ale chyba tęsknię za wymiotami najgorsze wyzwanie to wytrwać w spokoju od wizyty do wizyty. Ja mam chyba już ogólnie dość, jak się teraz nie uda to nie wiem czy nie zrobię przerwy.W pierwszej ciazy do końca pierwszego trymestru non stop męczyły mnie wymioty i wszystkie możliwe atrakcje[emoji1785] a w ciąży z Daga praktycznie nic [emoji6]