reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Daga dziś kończy pół roku... Zleciało jak jeden dzień... [emoji87]
IMG_20191203_092459.jpeg

reklama
Daga dziś kończy pół roku... Zleciało jak jeden dzień... [emoji87]Zobacz załącznik 1052474
Ale śliczny uśmiech i ten kucyk ❤️
Kochane, czy któraś była już na USG piersi po ciąży? Bo musze zrobić, lekarka powiedziała że mam zrobić razem z hormonami, tylko nie pamiętam czy po owulacji czy na początku nowego cyklu, bo mam 2 razy zbadać hormony i już zglupialam

Ale śliczny uśmiech i ten kucyk [emoji173]️
Kochane, czy któraś była już na USG piersi po ciąży? Bo musze zrobić, lekarka powiedziała że mam zrobić razem z hormonami, tylko nie pamiętam czy po owulacji czy na początku nowego cyklu, bo mam 2 razy zbadać hormony i już zglupialam

Mi lekarz nic nie mówił by zrobić. [emoji848]

Kamila, najlepszego dla Dagi :*

Ostatnia edycja:
Ale śliczny uśmiech i ten kucyk [emoji3590]
Ja mialam iść ale chyba pójdę jak już skończę kp. W czasie ciąży miałam i coś się tam lekarzowi nie podobało w jednej piersi i mówił żeby zrobić po ciąży a inny lekarz że jak skończę kp[emoji849]. Więc poczekam narazie

A ja nawet w ciąży nie miałam badania piersi. Teraz priorytetem jest u mnie biopsja tarczycy, ale zanim pójdę do rodzinnej po skierowanie, dostanę się do endo i zrobię biopsję to minie pewnie cały macierzyński. Mogłabym zrobić ja prywatnie, ale szkoda mi kasy na to, wolę wydać na małego.

Ja za punkt honoru wzięłam sobie pójście do dermatologa ze znamieniem które mam na piersi. Wiecie niby się nie powiększa nic się z nim nie dzieje ale jest takie czarne pole. Wolę zbadać bądź ewentualnie usunąć i być spokojniejsza niż całe życie się denerwować że może być z tego coś nieprzyjemnego.

reklama
Do góry