reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
A mojemu malcowi po dadzie wysypało pupę, także promka nie dla nas :(
dzisiaj bączek pięknie trzymał główkę będąc na brzuszku:) Co jakiś czas walka z kolką, ale po zmianie mleka o niebo lepiej, chociaż wciąż są dni jak dziś, że coś mu nie leży i przeraźliwie płacze (dzisiaj chyba chodziło o "dwójkę", ale pewności zero).

Teraz mamy nan bez laktozy, znosi je lepiej i wypróżnianie się idzie lżej. A że miewa gorsze dni... No życie

Teraz mamy nan bez laktozy, znosi je lepiej i wypróżnianie się idzie lżej. A że miewa gorsze dni... No życie
My dawalismy wspomagajaco malemu na ulatwienie trawienia laktozy delicol. Ale jak macie juz mleczko które odpowiada to super.
Moment i dzieciaczki nam wyrosna. Ja wzielam sie na wspomnienia i ogladalam moja Julcie... Ostatnie 5 lat przeleciało jak przez palce.. Nie wiem kiedy.. Moja corcia z małego słodziaka zamienia sie w nastolatke powoli.. Za 2tyg kończy 10 lat..
Mój mały 4.5 letni szałaputek
IMG_20191127_121742.jpg

Fifi wczoraj skończył 7 miesięcy. Już całkiem dorosły mężczyzna. Bawi się, ucieka ekspresowo na czworaka na hasło: a Ty gdzie idziesz? Uwielbia zabawy w kuchni zwłaszcza w misce psa. Wciąż bez zębów a ślina dosłownie sprawia potop w domu. I sam w ciągu dnia pije z butelki.
received_748601938972995.jpeg
IMG_20191201_180431.jpg

Fifi wczoraj skończył 7 miesięcy. Już całkiem dorosły mężczyzna. Bawi się, ucieka ekspresowo na czworaka na hasło: a Ty gdzie idziesz? Uwielbia zabawy w kuchni zwłaszcza w misce psa. Wciąż bez zębów a ślina dosłownie sprawia potop w domu. I sam w ciągu dnia pije z butelki.
Zobacz załącznik 1051928Zobacz załącznik 1051931
Ale on duży już [emoji7]i śliczny [emoji7][emoji3590]

W sumie to on starszy od Dagi tylko trochę ponad miesiąc [emoji33]Jeju jak to zleciało...

Dziewczyny ze spirala... Bolai was brzuch czasem ? Ja zalozylam w czwartek i dzisiaj okropnie boli, jak na okres.. normalnie podobnie przy porodzie, az plecy. :(

reklama
Do góry