reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny a mogę się Was też coś poradzić? Strasznie wypadają mi włosy... okropnie wręcz, wcześniej też mi trochę wypadały, ale tak normalnie, robiłam jakiś czas temu badania krwi i wszystko było ok, zastanawiam się (bo tak mi się obiło o uszy), czy to może być przez karmienie piersią?? Nie przypominam sobie, żebym tak miała przy starszych córkach...
Niestety miałam to samo po około 3 tyg po porodzie leciały garściami nic nie pomogło, minęło samo teraz karmię już 4 msc i włosy rewelacyjne nie są,ale garściami nie wylatują

reklama
Kurczę silny chłopak.. Moja skończyła 4 miesiące i nawet nie myśli o tym, żeby się przekręcać...jak Wasze doświadczenie w tym temacie?
Wcześniej tu dziewczyna jęczałam, że się nie obraca.
A przyszedł moment po 7 miesiącu, że zaczął pełzać, siadać i raczkować wszystko w tydzień, a teraz chodzić z pchaczem.

Kurczę silny chłopak.. Moja skończyła 4 miesiące i nawet nie myśli o tym, żeby się przekręcać...jak Wasze doświadczenie w tym temacie?
Moja miała równo 4 miesiące i zaczęła się obracać dosłownie z dnia na dzień ale tym nie można się sugerować, niektórym dziewczynom dzieci później się obracały a większość już pełza, raczkuje, siedzi a moja nie. Dziwisz się jak np. za tydzień nagle zacznie się przekrecac

reklama
Do góry