reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Kamillaa ja tam tutaj widzę normalne dziecko. Wcale nie drobne :)

Załączniki

• IMG-20191007-WA0000.jpg
    IMG-20191007-WA0000.jpg
    138,6 KB · Wyświetleń: 85
A ten alergolog to też pediatra? My wczoraj byliśmy u alergologa z podejrzeniem skazy, bo dziwna wysypkę ma młoda, a jednak to łojotokowe zapalenie, babka miała duuuza wiedzę na temat uczulenia na mleko, objawów, wyglądu kup itd., ale jest też pediatra może stąd szeroka wiedza?
Ta też jest pediatrą, ale u nas problem bardziej tkwi w brzuszku, kupach sama nie wiem

Poradzicie. Chcialam kupic krzeselko do karmienia kinderkraft, ale tez musze wymienic ukochany bujak na hustawke...
Znalazlam hustawke z blokada i tacka do karmienia adbor n1. Moze to jest dobre rozwiazanie na male mieszkanie ? Miala moze ktoras ?

Kamilka nie znam się ale może jak będziesz robić malutkiej badania to sprawdź jeszcze tarczycowe. Często dzieciaczki mające z tarczycą mają problemy z wzrostem lub wagą. Przynajmniej będziesz miała pewność że to nie to.
Malutka na tych zdjęciach zawsze jest uśmiechnięta [emoji7]

Wiktorka wow jaki Jasiu ma apetyt [emoji2956]

Malina silny Filipek. Jeszcze chwila a sam usiądzie i poczwarakuje [emoji7][emoji7]

Dzięki dziewczyny[emoji8] tak jak pisałam nie widzę zeby małej coś dolegalo, ona się ciągle smieje, uśmiecha, gada, piszczy, na brzuszku chętnie i długo lubi leżeć, więc raczej sporo siły ma. Nawet ostatnio mniej spi w dzień choć wcześniej była naczelnym spiochem.
Nie chce małej dokarmiac mm (swoją drogą raczej by się to nie udało bo ona ni cholery nie wypije z butelki...). W przyszłym miesiącu chce już zacząć rozszerzanie diety więc może jak już zacznie jesc to podgoni z waga.
Myślę ze to właśnie może być anemia i stąd to wszystko no ale zobaczymy w tygodniu po wynikach..
Mleka też nie mam jakoś mniej bo czuje ze piersi są prawie ciągle pełne.
Liczę jednak najbardziej na to ze Daga jest zwyczajnie drobna jak ja i tz czy nasi rodzice i tyle.

Taka ta moja kruszynka [emoji3590]Zobacz załącznik 1032598Zobacz załącznik 1032599
Kamila a może alergia przy niej też są słabe przyrosty ? Ale to musiałabyś mieć też inne objawy jak bóle brzucha, ulewania itd

reklama
Natasza na co wy chore ? Bo podczytalam Cię na staraczkach.
Matko, na co nie jesteśmy chore, najpierw 2 tygodnie przeziębienia, teraz skóra w krostkach (chyba łojotokowe zapalenie) + jelitowka, a dziś ja też czuje się jak kupa. Zośka właśnie zarzygała siebie, krzesełko i pół podłogi, a kup już zrobiła z 8. Macierzynstwo to najcięższa praca jaką miałam :o

Do góry