reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To całe szczęście ze sie tak udalo. Niestety wiele niebezpieczeństw czyha a nasze dzieci. Wszystkiego nie sposob uniknąć ale chociaz zeby te najgroźniejsze nas minęły bokiem.

Ktoś wie co z @Fleur86?

I widzicie, to wszystko dzieje sie kiedy zwyczajni i odpowiedzialni rodzice (nie patologia) sa w domu. [emoji33] to ułamek sekundy i mamy nieszczęście.

Na wrześniowych też jeszcze żadnej wiadomości od Fleur [emoji849] myślę że skonczo się CC i dochodzi do siebie powolutku

My dzisiaj idziemy z małą do lekarza bo ten katar nie przychodzi, chrzaka jak stary dziadek, mało co się odciąga z tego noska i do tego od wczoraj wieczora kilka razy mi chlustała po jedzeniu i to porządnie. Niech lekarka zbada dokładnie. Boję się o tą myszkę [emoji17]

My dzis szczepienie mieliśmy.
Mial mieć 5w1, pneumokoki i rota i dostal wszystko poza 5w1 bo brakowalo 4 dni do pelnych 6tyg odstepu.
Mlody wazy 8300g i mierzy 72cm. Wagowo 90 centyl wzrostowo powyzej 97.

reklama
Ja szczepie osobno co tylko sie da. Zostaly nam pneumo juz przelozone. Dzisiaj tez ze względu na ten upadek :/ i mam przyjsc we wtorek.

Do góry