reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Fleur parę godzin temu pisała na wrześniowkach że ma skurcze co kilka minut więc może się rozkręciło już samo.
U nas z piciem było tak samo jak u Martoosi. Kubek z Lovi dopiero po roku załapał [emoji85]
Słyszałam że te bidony bboxa są bardzo fajne. Tyle z drogie to ustrojstwo jak nie wiem [emoji23] jestem ich ciekawa bo dotąd pi jakimś czasie zawsze wyrzucałam bidony bo nw niektórych miejscach nie dało się ich doczyscic ręcznie. Może przy zmywarce byłoby łatwiej.

Matko małej się dzisiaj tak ulalo że pościel w łóżeczku do wymiany razem z ubrankiem. Nawet na podłogę kapało. A tak pięknie jej się odbilo po jedzeniu :(
Mam wrażenie że mleka coraz mniej w tych piersiach. Pije te femilaktery, młoda wisi na cycku a i tak potrafi jeszcze potem całą butlę wtrabić. Wczoraj przez 20min ściągam jedynie 60ml :(

Anna to tylko wrażenie laktacja się normuje, nie dokarmiaj jeśli prawidłowo przybiera na wadze, po prostu karm na rzadanie.
Mój pije z bboxa świetnie daje sobie radę.

Malina tyle co wczoraj pisalam, ze samej nie zostawiam i.... Dzisiaj spadla z lozka. Przy mnie. Odwrocilam sie po ubranko. Zawal... Masakra ;(

Malina tyle co wczoraj pisalam, ze samej nie zostawiam i.... Dzisiaj spadla z lozka. Przy mnie. Odwrocilam sie po ubranko. Zawal... Masakra ;(
Ojej:( no widzisz to tak jest. Ja dzien przed upadkiem Filipa tez czytalam na forum ze dziewczynie maluch spadl z łóżka i byli 3 dni w szpitalu na obserwacji skonczylo sie na strachu. Wymadrzalam sie ze sama teraz zostawiam na podłodze czy w lozeczku a też na taka chwile zostawilam mlodego na lozku nie myslac. Najgorszy w tym wszystkim jest ten huk i widok lezacego dziecka.. Ten strach czy ten maluch nic sobie nie zrobił. Mam nadzieję ze u was to tez skonczy sie jedynie strachem i nauczka.

Ojej:( no widzisz to tak jest. Ja dzien przed upadkiem Filipa tez czytalam na forum ze dziewczynie maluch spadl z łóżka i byli 3 dni w szpitalu na obserwacji skonczylo sie na strachu. Wymadrzalam sie ze sama teraz zostawiam na podłodze czy w lozeczku a też na taka chwile zostawilam mlodego na lozku nie myslac. Najgorszy w tym wszystkim jest ten huk i widok lezacego dziecka.. Ten strach czy ten maluch nic sobie nie zrobił. Mam nadzieję ze u was to tez skonczy sie jedynie strachem i nauczka.
Smieje sie, je, spala juz. Mam nadzieje ze nic jej nie jest ;( ja stalam tak blisko, ze osunela mi sie po nodze :/

reklama
Do góry