Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej no widzisz to tak jest. Ja dzien przed upadkiem Filipa tez czytalam na forum ze dziewczynie maluch spadl z łóżka i byli 3 dni w szpitalu na obserwacji skonczylo sie na strachu. Wymadrzalam sie ze sama teraz zostawiam na podłodze czy w lozeczku a też na taka chwile zostawilam mlodego na lozku nie myslac. Najgorszy w tym wszystkim jest ten huk i widok lezacego dziecka.. Ten strach czy ten maluch nic sobie nie zrobił. Mam nadzieję ze u was to tez skonczy sie jedynie strachem i nauczka.Malina tyle co wczoraj pisalam, ze samej nie zostawiam i.... Dzisiaj spadla z lozka. Przy mnie. Odwrocilam sie po ubranko. Zawal... Masakra ;(
Smieje sie, je, spala juz. Mam nadzieje ze nic jej nie jest ;( ja stalam tak blisko, ze osunela mi sie po nodze :/Ojej no widzisz to tak jest. Ja dzien przed upadkiem Filipa tez czytalam na forum ze dziewczynie maluch spadl z łóżka i byli 3 dni w szpitalu na obserwacji skonczylo sie na strachu. Wymadrzalam sie ze sama teraz zostawiam na podłodze czy w lozeczku a też na taka chwile zostawilam mlodego na lozku nie myslac. Najgorszy w tym wszystkim jest ten huk i widok lezacego dziecka.. Ten strach czy ten maluch nic sobie nie zrobił. Mam nadzieję ze u was to tez skonczy sie jedynie strachem i nauczka.
No ja po Waszych wpisach, to już na sekundę nie zostawię samej nie na podłodze. A taka byłam "mądra" do tej pory. A klucha się mocno zwiercona robiSmieje sie, je, spala juz. Mam nadzieje ze nic jej nie jest ;( ja stalam tak blisko, ze osunela mi sie po nodze :/
O jejku [emoji33] oparzył się mocno?Ja tak sobie nie mogłam wybaczyć jak Tobik wylał na siebie gorąca kawe jak był malutki [emoji24]