reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A śpiworek na zimę czy na teraz na jesień?
Na zimę, na jesień mam sporo kurtek kupionych latem na promocjach.
@liczba czasem właśnie darowany prezent najlepszy, bo człowiek ma z głowy wybieranie ;) chce jednak troche lepszy, zwłaszcza taki pasujący też do sanek bo lubię jeździć i w góry i na Suwalszczyznę, więc zwykle jakaś mroźna zima nas gdzieś spotka :yes:

reklama
@liczba czasem właśnie darowany prezent najlepszy, bo człowiek ma z głowy wybieranie ;) chce jednak troche lepszy, zwłaszcza taki pasujący też do sanek bo lubię jeździć i w góry i na Suwalszczyznę, więc zwykle jakaś mroźna zima nas gdzieś spotka :yes:
Wiekszosc jest uniwestalna. Jedyne czym sie roznia to kaputur lub nie i sposob zapinania. Od przodu albo wokol

Ja mam szyty na zamówienie i sprawdza się nawet spoko. W środku minky na zewnątrz bawełna i wszyty ortalion
Wiekszosc jest uniwestalna. Jedyne czym sie roznia to kaputur lub nie i sposob zapinania. Od przodu albo wokol
Też chciałam śpiworek do gondoli i fotelika :) a powiedzcie mi w czym zamierzacie wkładać tam dzieciaki ? W zwykłych dresach, kurtkach,cienkich kombinezonach ?

@martoosia04 nie mogę napatrzeć się na Twoją królewnę, rany, chce znów takiego malutkiego dzidziutka ❤ dziewczyny doradzicie jaki śpiworek do spacerówki? Czytam, czytam i motam się coraz bardziej, bo wybór ogromny!
Ja sie dzis zakochalam w spiworku z fejsa poleciła mi kolezanka bo szukam torby do wozka ale w obecnej sytuacji kupie wkladke do spacerowki, tprbe, oslonke na nozki i spiworek.

Ja sie dzis zakochalam w spiworku z fejsa poleciła mi kolezanka bo szukam torby do wozka ale w obecnej sytuacji kupie wkladke do spacerowki, tprbe, oslonke na nozki i spiworek.

Piekne, ale jakie sa ceny ? Chyba majatek za taki zestaw
Edit: ogladam dalej i nie potrafie sie zdecydować jakbym miala wybrać. Z tym to ja mam zawsze problem

Ostatnia edycja:
reklama
O ceny trzeba pytac. Ta torba co ja chce jest duza naprawdę i jeszcze ma przedluzenie od gory i kosztuje 160zl plus wysylka. A juz szukalam i znajdowalam 2 razy mniejsze po 220 do 300zl wiec jestem zadowolona. Czekam na kontakt bo mysle ze w takim pakiecie jakis upust bedzie. Ale zdecydowac sie na wzór jest mega ciezko.

Pozandto dzis stało się coś czego w zyciu bym sie nie spodziewala. Filipek lezal na lozku przy ścianie bo chwile wczesniej go karmilam, obcielam pazurki i zmienilam pampersa. No i poszlam wyrzucic pampersa i przy okazji siku bo chwile wczesniej wstalismy. Nagle huk.. Myslalam ze butelka ale uslyszalam placz. Nie wiem jak on się tak przemiescil ale spadl z łóżka. Teraz caly czas jestem zeshizowana. Niby nigdzie nawet drobnego zaczerwienienia nie mial.. Nie wiem czy upadl na glowe czy nie w każdym razie lezal na pleckach na podlodze. Narazie wszystko jest wporzadku obserwuje go. Ma apetyt bawi sie, jeczy troche ale to u niego norma. Nie mogę sobie wybaczyc tego. Czlowiek taki glupi.. Tyle sie mowi ze nie znasz dnia ani godziny jak sie przemiesci ze najbezpieczniej to w lozeczku lub na podlodze... Nie mogę sobie wybaczyc ze go narazilam na to.

Do góry