martoosia04
Fanka BB :)
Fura jak się patrzy [emoji173]️
A minka po kaszce boska [emoji23][emoji23][emoji23]
A minka po kaszce boska [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Schudnąć?Moja wczorąj i dziś wisi cały dzień na piersi. Ssie z 10min i zaraz zasypia, odkładam do łóżeczka to zaraz się budzi i płacz. Zaczynam powoli w myślach przepraszać się z sztucznym...na razie daje jedną/dwie butlę modyfikowanego ale to ładnie się i idzie spać dalej, bez żadnego płaczu, a ja mogę w tym momencie wziasc się za robotę albo zrobić coś z starszym...
Mnie trzyma przy kp to że może uda mi się jakoś schudnąć [emoji13] No i to że taniej wychodzi
Nie wkręcać się ale wiem jak to jest mój późny wcześniak zaczął reagować i gaworzyć pod koniec trzeciego miesiaca a ja też już o autyżmie czytałam. Neurolog tylko mówiła trzy miesiace mu dać luzu i za wiele nie oczekiwać. Miała rację, teraz jest gadatliwy i towarzyski w końcuRozmawiałam z koleżanką ona jest logopedą, że jak dziecko nie gaworzy to może świadczyć o autyzmie i sobie wkręcam :/ biorę poprawkę też na to, że Igor jest wcześniakiem, ale najwyżej podpytam neonatologa na wizycie jeszcze o to
Dzięki, wiesz co jeszcze dziewczyna na wątku ma zapytać fizjo o chusto-nosidło z Chicco bo takie szybsze do zakładania więc poczekam jeszcze na informacje od niejPaulina doradca chustowy. Ja akurat moja będę wystawiać jeśli chcesz wyślę ci zdjęcia
Ja niby też wiem, że misiek jest 2 msc do tyłu, że nie mam czego wymagać, ale zawsze gdzieś człowiek sobie do głowy dokłada :/Nie wkręcać się ale wiem jak to jest mój późny wcześniak zaczął reagować i gaworzyć pod koniec trzeciego miesiaca a ja też już o autyżmie czytałam. Neurolog tylko mówiła trzy miesiace mu dać luzu i za wiele nie oczekiwać. Miała rację, teraz jest gadatliwy i towarzyski w końcu
Ślicznie wyglądasz co do rodzenia jutro wypluj to słowo ! Ja w 32 tc po wizycie pisałam do koleżanki, że już bym chciała poznać osobiście tego mojego synka i co długo nie czekałam parę godzin później już był ze mną [emoji1787] chłopak wziął sobie do serca słowa matki ;pHej dziewczyny.
Zamelduje troszkę co u nas [emoji846]
Leci 33 TC , szok że zostało 50 dni, ale cała wyprawka gotowa, właściwie mogłabym rodzic jutro bo strasznie się nudze w domu (tak, wiem, pewnie szybko za tym zastesknie [emoji846])
Byłam w pracy, na kawke u moich ludków i strasznie za nimi zatęskniłam , już mi brakuje ludzi a gdzie jeszcze do listopada 2020 [emoji15] ale jak pojawi się dziecko to pewnie zmieni mi się podejście i nie będzie czasu na takie myślenie .
W zeszły weekend byliśmy na weselu i poprawinach. Nie było tragedii , posiedzieliśmy, pojedlismy , nawet potuptalismy do wolnych. Z deczka z zazdrością spoglądałam na tych wywijajacych na parkiecie bo my z mężem taki typ że schodzimy z parkietu dopiero kiedy wyłączają muzykę, no ale coz, poświęcenie warte swojej ceny [emoji846] do domu jechaliśmy koło 2, wszyscy komplementowali że z daleka widać z będzie chłopak. Nie wiem ile w tym grzeczności ile prawdy, bo ja czuję się jak walen [emoji3] choc brzuch z tych mniejszych chyba
W poniedziałek idziemy na wizytę, zobaczymy ile młody przypakowal [emoji123]
Miłego weekendu!
Zobacz załącznik 1025009
Hej dziewczyny.
Zamelduje troszkę co u nas [emoji846]
Leci 33 TC , szok że zostało 50 dni, ale cała wyprawka gotowa, właściwie mogłabym rodzic jutro bo strasznie się nudze w domu (tak, wiem, pewnie szybko za tym zastesknie [emoji846])
Byłam w pracy, na kawke u moich ludków i strasznie za nimi zatęskniłam , już mi brakuje ludzi a gdzie jeszcze do listopada 2020 [emoji15] ale jak pojawi się dziecko to pewnie zmieni mi się podejście i nie będzie czasu na takie myślenie .
W zeszły weekend byliśmy na weselu i poprawinach. Nie było tragedii , posiedzieliśmy, pojedlismy , nawet potuptalismy do wolnych. Z deczka z zazdrością spoglądałam na tych wywijajacych na parkiecie bo my z mężem taki typ że schodzimy z parkietu dopiero kiedy wyłączają muzykę, no ale coz, poświęcenie warte swojej ceny [emoji846] do domu jechaliśmy koło 2, wszyscy komplementowali że z daleka widać z będzie chłopak. Nie wiem ile w tym grzeczności ile prawdy, bo ja czuję się jak walen [emoji3] choc brzuch z tych mniejszych chyba
W poniedziałek idziemy na wizytę, zobaczymy ile młody przypakowal [emoji123]
Miłego weekendu!
Zobacz załącznik 1025009
Wyglądasz jak milion $ ! [emoji33][emoji7]
Okej, cofam to [emoji4] no z 4 tyg niech jeszcze posiedzi. Ale maks 38tc i wypad z brzucha. No ale chcieć to ja sobie mogę [emoji4]Ślicznie wyglądasz co do rodzenia jutro wypluj to słowo ! Ja w 32 tc po wizycie pisałam do koleżanki, że już bym chciała poznać osobiście tego mojego synka i co długo nie czekałam parę godzin później już był ze mną [emoji1787] chłopak wziął sobie do serca słowa matki ;p