reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulina... Bzdura... Tzn jest ziarenko prawdy, ale na tym etapie nie wychwycisz tego. Nie ma takiej opcji. Autyzm zaczyna się diagnozować koło 2 roku i na to składa się wiele cech,a nie tylko brak gaworzenia. Łapie kontakt wzrokowy ? Uśmiecha się ?
Poza tym tak jak liczba mówi jemu się liczy wiek skorygowany we wszystkim.
Łapie kontakt i uśmiecha się :)

reklama
Kupilismy spacerówkę bo byly imieniny patiimaks i byl rabat 15% wiec 160zl zaoszczędzilisny. Narazie tylko przymiarka byla. Jeszczr wciskamy sie do gondoli.

IMG_20190913_170956.jpg

W sobote bylismy na weselu siostry M i juz dawno nie pamietam takich tańców do 4 rano.

Dzis zrobilam kolejny tatuaż :p
IMG_20190917_120135.jpg

Od 1 sierpnia jestem bez zatrudnienia i do dzis przez pracodawcę nie otrzymalam zasiłku macierzynskiego... Porazka..

Kupilismy spacerówkę bo byly imieniny patiimaks i byl rabat 15% wiec 160zl zaoszczędzilisny. Narazie tylko przymiarka byla. Jeszczr wciskamy sie do gondoli.

Zobacz załącznik 1023531
W sobote bylismy na weselu siostry M i juz dawno nie pamietam takich tańców do 4 rano.

Dzis zrobilam kolejny tatuaż [emoji14]
Zobacz załącznik 1023532

Od 1 sierpnia jestem bez zatrudnienia i do dzis przez pracodawcę nie otrzymalam zasiłku macierzynskiego... Porazka..
Fajny tatuaż :) też myślałam, ale chyba się nie zdecyduje panikara ze mnie ;p

Dziewczyny jak się nazywa Pani od nauki wiązania chust ? Albo ewentualnie jestem w stanie to ogarnąć z YT ? [emoji848] I jaką chustę polecacie na początek? [emoji848]

My po pierwszym motaniu z YT ale zdecydowanie musimy poprawić ułożenie małej bo ona za sztywna w plecach - musi byc bardziej skulona. Ale kangurek to zdecydowanie od zawsze nie moje ulubione motanie :/ wole kieszonkę.
IMG_6801.jpg

reklama
U nas była proba kaszki. To nic ze maly ma ja dodawana do butelki na noc i w takiej plynnej postaci wypija.. Wazne ze z kochanej buteleczki moj ssak mały.
3 zdj mówiące wszystko :
przed,
IMG_20190919_113811.jpg

trakcie
IMG_20190919_114605.jpg

i po :D
IMG_20190919_114610.jpg

Zaliczylismy wczoraj testowy spacer w nowej "furze" i maly zasypia szybciej niz sie spodziewałam ze to mozliwe.. Jak mnie nie widzi jest lepiej a w gondoli ma w zasięgu wzroku i trwa to znacznie dłużej.
IMG_20190919_172822.jpg

Do góry