reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

tez tak myslalam a jednak mozna wyjsc bez :p

Wiem, sama to przerabiałam. [emoji849] zbadali, zero akcji to na weekend do domu [emoji23] ja bym chciała do weekendu jednak urodzić [emoji23] ale chciec to ja sobie moge, a młoda i tak wybierze sama dzień. Chyba ze ja oxy potraktują prędzej niż podejmie decyzje ;)

reklama
Paulina jesli to brzuch, u nas pomogl debridat. Jak reka odjal. Brala 3 miesiace.
A kto wam to przepisał ? Ewidentnie brzuch tylko do tego ulewanie :/ dziś chce nas prywatnie zapisać do ordynator neonatologi tylko podobno ma tyle pacjentów ze nie chce przyjmować nowych, ale może jak powiem, że mały był pod jej opieką to nas przyjmie :/ rozkładam już ręce każde karmienie to dramat

Ooo [emoji33] i co wywoływać będą? [emoji850]
Trzymam kciuki żeby cię mała zaskoczyła i jeszcze dziś postanowiła wyjść bez wspomagaczy [emoji6][emoji110][emoji110]

Czop (kawałek jak paznokieć kciuka) mi odszedł od rana. Po wczorajszym badaniu miałam duzo śluzu brązowego.... teraz skurcze jakies co ok 10 min. Bardzo bym chciała by się samo zaczęło i ta oxy nie była potrzebna w ogóle.

Dajesz nadzieje.. :) oby sie rozkręcalo. Jak czop puszcza to moze i rozwarcie z 2 powiększyło się odrobine?

Dajesz nadzieje.. :) oby sie rozkręcalo. Jak czop puszcza to moze i rozwarcie z 2 powiększyło się odrobine?

Mam taka nadzieje ze jutro mi powie, że jest coś więcej niż te dwa. I oby cokolwiek zaczęło sie pisac na ktg bo magicznym sposobem tam zawsze płasko a w domu skurcze co 20-10 min [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] moja macica sobie ze mną pogrywa Ewidentnie.

Teraz byłam po chłopców. Cipke myslalam ze mi rozerwie momentami. Siedze na kanapie jak betka. Brzuch boli jak na okres i czuje, że nadchodzi skurcz.

reklama
Mam taka nadzieje ze jutro mi powie, że jest coś więcej niż te dwa. I oby cokolwiek zaczęło sie pisac na ktg bo magicznym sposobem tam zawsze płasko a w domu skurcze co 20-10 min [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] moja macica sobie ze mną pogrywa Ewidentnie.

Teraz byłam po chłopców. Cipke myslalam ze mi rozerwie momentami. Siedze na kanapie jak betka. Brzuch boli jak na okres i czuje, że nadchodzi skurcz.
To cos sie kochana dzieje. Skurcze dobry znak macica pracuje i sie przygotowuje. Czekam na wiesci jutro a najlepiej w nocy ze wody odeszly i jedziecie na szpital

Do góry