martoosia04
Fanka BB :)
Pozwolę sobie napisać , że wszystko u nich ok[emoji4]
Urodziła, tak? [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozwolę sobie napisać , że wszystko u nich ok[emoji4]
Super [emoji4] czekamy na więcej info [emoji3590][emoji3590]Pozwolę sobie napisać , że wszystko u nich ok[emoji4]
Tak wczoraj miała CC. Wiecej nie będę pisała, bo nie mam upoważnienia by to robić [emoji6] jak wypoczną to pewnie się Ann odezwie, a napisałam, że wszystko ok żebyście się nie stresowały[emoji6]Urodziła, tak? [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Jaka śliczna [emoji7][emoji7][emoji7] i faktycznie zmiana jest duża[emoji7] no i ile włosków już ma[emoji4][emoji7] słodkości same[emoji3531][emoji3531][emoji3531]Super [emoji4] czekamy na więcej info [emoji3590][emoji3590]
Cześć [emoji41] ja się pochwalę moja księżniczka [emoji3590] dziś kończy 3 miesiące [emoji16]a jak się zmieniła.... [emoji33]Zobacz załącznik 1017772Zobacz załącznik 1017773
Trzymam kciuki za brak szyjki i rozwarcie[emoji110][emoji6] koniecznie daj znać, co i jak[emoji4]Dzięki @Fleur86 za info [emoji178] najważniejsze, że juz ma ukochana i upragniona córeczkę po tej stronie brzucha.
Ja wlasnie jestem w drodze do gina. Ciekawa jestem sytuacji na dole. Choc rewelacji sie nie spodziewam. Oby choc skierowanie do szpitala mi dał. (Dzis 40+5)
Czyli nie taka oporona ta szyjka. Moja to dopiero byla skamielina to kochana jak juz sie szyjka zgladza polecam duzo ruchy.. Schodow itp. Akurat chlodniej to latwiej o takie czynnosci.Melduje 2 cm rozwarcia. Szyjka jeszcze nie skrócona całkowicie ale dobrze jej idzie. Lekarz przy badaniu juz główkę czuł. Tak mi gmerał że myślałam, ze mu kopne z kolana [emoji23]
Ojej jak ona się zmieniła slicznie ksiezniczkoSuper [emoji4] czekamy na więcej info [emoji3590][emoji3590]
Cześć [emoji41] ja się pochwalę moja księżniczka [emoji3590] dziś kończy 3 miesiące [emoji16]a jak się zmieniła.... [emoji33]Zobacz załącznik 1017772Zobacz załącznik 1017773
Czyli nie taka oporona ta szyjka. Moja to dopiero byla skamielina to kochana jak juz sie szyjka zgladza polecam duzo ruchy.. Schodow itp. Akurat chlodniej to latwiej o takie czynnosci.