reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Pozwolę sobie napisać , że wszystko u nich ok[emoji4]
Super [emoji4] czekamy na więcej info [emoji3590][emoji3590]

Cześć [emoji41] ja się pochwalę moja księżniczka [emoji3590] dziś kończy 3 miesiące [emoji16]a jak się zmieniła.... [emoji33]
IMG_20190903_093001.jpeg
CollageMaker_20190903_090131271.jpeg

Dzięki @Fleur86 za info [emoji178] najważniejsze, że juz ma ukochana i upragniona córeczkę po tej stronie brzucha.

Ja wlasnie jestem w drodze do gina. Ciekawa jestem sytuacji na dole. Choc rewelacji sie nie spodziewam. Oby choc skierowanie do szpitala mi dał. (Dzis 40+5)

Dzięki @Fleur86 za info [emoji178] najważniejsze, że juz ma ukochana i upragniona córeczkę po tej stronie brzucha.

Ja wlasnie jestem w drodze do gina. Ciekawa jestem sytuacji na dole. Choc rewelacji sie nie spodziewam. Oby choc skierowanie do szpitala mi dał. (Dzis 40+5)
Trzymam kciuki za brak szyjki i rozwarcie[emoji110][emoji6] koniecznie daj znać, co i jak[emoji4]
Moja szyjka też trzyma na 4 spusty, mimo że od 20 tygodnia męczą mnie skurcze. Do tej pory mnie to cieszyło, ale jak bliżej porodu to zastanawia mnie jak to będzie... Jak ona taka niewzruszona[emoji23], a co smieszniejsze na ostatniej wizycie w 35 tyg okazało się, że wydłużyła się o ponad pół centymetra[emoji85][emoji85][emoji85]
Też mam dzisiaj wieczorem wizytę i też jestem ciekawa, co i jak...

Melduje 2 cm rozwarcia. Szyjka jeszcze nie skrócona całkowicie ale dobrze jej idzie. Lekarz przy badaniu juz główkę czuł. Tak mi gmerał że myślałam, ze mu kopne z kolana [emoji23]
Czyli nie taka oporona ta szyjka. Moja to dopiero byla skamielina :) to kochana jak juz sie szyjka zgladza polecam duzo ruchy.. Schodow itp. Akurat chlodniej to latwiej o takie czynnosci. :)

reklama
Czyli nie taka oporona ta szyjka. Moja to dopiero byla skamielina :) to kochana jak juz sie szyjka zgladza polecam duzo ruchy.. Schodow itp. Akurat chlodniej to latwiej o takie czynnosci. :)

Chodzę ile mogę. Młodych nawet nie odwożę samochodem tylko jedziemy autobusem od rana by moc przejść sie zaś przez osiedle.

Byle juz trafić na oddział to mam nadzieje ze mnie nie wypuszcza bez dziecka już.

Do góry