L
Lad
Gość
Trzymam mocno kciuki kochana. )A ja teraz leżę na Mickiewicza [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki kochana. )A ja teraz leżę na Mickiewicza [emoji23]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja już siedzę jak na szpilkach, jadę po 9 na tą betę. Taka jestem mega ciekawa wyniku...
Czekam na wynik, do ginekologa co wielki szok dla mnie idę już jutro bo miejsce się zwolnilo. Nieważne jaki będzie wynik i tak wizyta będzie potrzebna.
Dokładnie bo i z tą tarczycą i z tym kariotypem, bo mój doktorek jeszcze nie wie o nieprawidłowym kariotypie. A jak chciałam skierowanie do genetyka to stwierdził, że mi to jeszcze nie potrzebne.To pięknie [emoji178] im szybciej tym lepiej. Przynajmniej będziesz wiedzieć co w razie czego robić dalej.
Dokładnie bo i z tą tarczycą i z tym kariotypem, bo mój doktorek jeszcze nie wie o nieprawidłowym kariotypie. A jak chciałam skierowanie do genetyka to stwierdził, że mi to jeszcze nie potrzebne.
Bo używanie internetu z rozsądkiem wychodzi na dobre. Teraz chociaż wiem, że badania prenatalne nie tyle co są u mnie wskazane ale nawet konieczne.Dobrze, że poszłaś pomimo jego twierdzeń.