reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Maliina @Wiktorka88 O
Ale duże te wasze dzieciaczki już [emoji3][emoji3]

Moja skończyła 2miesiace kilka dni temu i widzę że z dnia na dzień się niesamowicie zmienia [emoji3]
Dziś mamy kolejne szczepienia, trzymajcie kciuki [emoji6]
IMG_20190806_111217.jpeg

@Kamila jakimi szczepisz płatnymi czy na fundusz? 3mam mocno kciuki żeby nie bolało bardzo [emoji8]

Jej dziewczyny jakie duże te wasze dzieci.
@wiktorka jak pół roku ja się pytam, przecież chwila co rodziłaś [emoji85]

@Malina o jaki gościu zadowolony z tego plusku plusku [emoji7] skąd macie taką fajną wanienkę? Przydałaby mi się taką bo tą wielką kolumbryne nie mam gdzie trzymać.

Wczoraj moje chłopaki złożyli łóżeczko i szczerze dostaje klaustrofobii w tym mieszkaniu [emoji17]

@Kamila jakimi szczepisz płatnymi czy na fundusz? 3mam mocno kciuki żeby nie bolało bardzo [emoji8]

@Malina o jaki gościu zadowolony z tego plusku plusku [emoji7] skąd macie taką fajną wanienkę? Przydałaby mi się taką bo tą wielką kolumbryne nie mam gdzie trzymać.

Wczoraj moje chłopaki złożyli łóżeczko i szczerze dostaje klaustrofobii w tym mieszkaniu [emoji17]
Na nfz. Tylko mamy rozłożone te szczepienia. Na pierwszej wizycie mieliśmy dwie (wzwb i DTP) a dzisiaj hib i pneumokoki. Kolejne 11.09. Chwilą płaczu ale nie było źle. Tylko jestem ciekawa jak będzie cały dzień to przechodzić [emoji51]

Młody też dziś miał szczepienie ale był mega dzielny [emoji41][emoji123] ja się chyba bardziej bałam niż on [emoji85] dumna jestem z tego mojego dużego chłopca [emoji123]

Tez mam klaustrofobie do czasu az maly pojdzie do swojego pokoju musze to przezyc :)
Wanienke można dostac w necie bez problemu ale nowa ze stelazem to koszt 300zl jak dla mnie cena przesadzona ale jak nie masz oporów przed uzywana to polecam olx.

Na nfz. Tylko mamy rozłożone te szczepienia. Na pierwszej wizycie mieliśmy dwie (wzwb i DTP) a dzisiaj hib i pneumokoki. Kolejne 11.09. Chwilą płaczu ale nie było źle. Tylko jestem ciekawa jak będzie cały dzień to przechodzić [emoji51]

Młody też dziś miał szczepienie ale był mega dzielny [emoji41][emoji123] ja się chyba bardziej bałam niż on [emoji85] dumna jestem z tego mojego dużego chłopca [emoji123]
Zazdro :) jula zle zniosla na nfz tezca... Filipa lece 5w1 narazie jedna dawka, na druga mamy sie umówić 19.08. Jesteśmy po 2 dawkach rotawirusa i jedna dawka pneumokoki. Skoncze rota i pneumo to lecimy z meningo typu b i c

Zazdro :) jula zle zniosla na nfz tezca... Filipa lece 5w1 narazie jedna dawka, na druga mamy sie umówić 19.08. Jesteśmy po 2 dawkach rotawirusa i jedna dawka pneumokoki. Skoncze rota i pneumo to lecimy z meningo typu b i c
Duuuzo tych szczepień [emoji2957]

Mój młody miał dziś właśnie dtap i polio, mam nadzieję że dobrze zniesie, póki co jest ok [emoji6]a za dwa tygodnie mamy mmr przeniesione z 10rz...

Duuuzo tych szczepień [emoji2957]

Mój młody miał dziś właśnie dtap i polio, mam nadzieję że dobrze zniesie, póki co jest ok [emoji6]a za dwa tygodnie mamy mmr przeniesione z 10rz...
Duzo ale ostatnio bylo w wiadomosciach, e 18 letni chłopak zmarl na sepse meningokokowa a matka tak plakala i nie umiala wybaczyć sobie ze go nie zaszczepila bo moze by do tego nie doszlo. Wiadomo przed wszystkim się nie uchronimy ale meningokoki sa niebezpieczne. Np ospy nie szczepie nie uważam tego za pilne szczepienie. Bardziej chcialabym zeby mlody byl juz starszy i mogl przyjac odre. Tych Ukraińców tyle jest.. Ostatnio stali za nami w sklepie a mi serce walilo jak dzwon.

Powodzenia dla mlodego. To jakieś szczepienie jest na 10lat? Muszę Julce powiedziec napewno sie ucieszy.

reklama
Duzo ale ostatnio bylo w wiadomosciach, e 18 letni chłopak zmarl na sepse meningokokowa a matka tak plakala i nie umiala wybaczyć sobie ze go nie zaszczepila bo moze by do tego nie doszlo. Wiadomo przed wszystkim się nie uchronimy ale meningokoki sa niebezpieczne. Np ospy nie szczepie nie uważam tego za pilne szczepienie. Bardziej chcialabym zeby mlody byl juz starszy i mogl przyjac odre. Tych Ukraińców tyle jest.. Ostatnio stali za nami w sklepie a mi serce walilo jak dzwon.

Powodzenia dla mlodego. To jakieś szczepienie jest na 10lat? Muszę Julce powiedziec napewno sie ucieszy.

Według starego kalendarza mmr (świnka, Odra, różyczka) druga dawka była w 10rz a teraz (przynajmniej dla rocznika mojego młodego i kilku innych) jest przeniesiona na 5-6lat.

Ja może jestem dziwna ale nie szczepię zadnymi dodatkowymi na rota czy meningo.

Do góry