reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@KatiNails pamiętam, że ty chyba stosowałas Limetic ? Miałaś jakieś plamienia/krwawienia w czasie stosowania? Ja wzięłam 6 tab i nie wiem czy to jakieś plamienie czy @ mi się rozkręci, ale tydzień temu na wizycie kontrolnej gin mówił, że za szybko @ nie dostanę bo śluzówka jest bardzo cienka

reklama
Dziewczyny jakie macie lezaczki dla malenstw? Pomijam fakt ich zdrowotności nie zamierzam go trzymać tam całe dnie tylko w kryzysowych sytuacjach;)
Bardzo polecam TinyLove, długo służył nam rozłożony na płasko, Zośka tam drzemała, wibracje pomagały przy kolkach, no i rozrywka bo muzyczka, zawieszki, światełka. Teraz już jest podniesiony, zawieszki ściągnięte, nikt nie włącza wibracji, melodii i świateł, bo Zosia już nie lubi, a dalej się przydaje i dzięki niemu gotuje obiad codziennie, bo mała spięta pasami ma na mnie dobry widok i mogę ją zabawiać. Fizjo widziała go, ogólnie mówiła że jest przeciwna wszelkim takim wynalazkom, ale jeśli już muszę to w takim jak ten do rozłożonym na płasko do godziny Zosia może poleżeć

Ja polecam babybjorn leżaczek. Testowałam różne i tylko ten zdał egzamin na maksa
Oglądałam :) fajny tylko szukałam czegoś tańszego do max 400 zł więc został odrzucony, a wiedziałam, że to nie będzie rzecz, która będzie służyła nam jakiś dłuższy czas ;)
Bardzo polecam TinyLove, długo służył nam rozłożony na płasko, Zośka tam drzemała, wibracje pomagały przy kolkach, no i rozrywka bo muzyczka, zawieszki, światełka. Teraz już jest podniesiony, zawieszki ściągnięte, nikt nie włącza wibracji, melodii i świateł, bo Zosia już nie lubi, a dalej się przydaje i dzięki niemu gotuje obiad codziennie, bo mała spięta pasami ma na mnie dobry widok i mogę ją zabawiać. Fizjo widziała go, ogólnie mówiła że jest przeciwna wszelkim takim wynalazkom, ale jeśli już muszę to w takim jak ten do rozłożonym na płasko do godziny Zosia może poleżeć
Oglądałam tylko u nas jest problem, że on nie chce leżeć ostatecznie zamówiłam mu, ale Tiny Love Naturalny Ruch mam nadzieję, że nie będzie się w nim "zapadał" no i tak jak pisze ma być to dla nas awaryjny gadżet jak misiek ma dzień nieodkładalny, a ja muszę coś zjeść czy się wykąpać ;)

Oglądałam :) fajny tylko szukałam czegoś tańszego do max 400 zł więc został odrzucony, a wiedziałam, że to nie będzie rzecz, która będzie służyła nam jakiś dłuższy czas ;) Oglądałam tylko u nas jest problem, że on nie chce leżeć ostatecznie zamówiłam mu, ale Tiny Love Naturalny Ruch mam nadzieję, że nie będzie się w nim "zapadał" no i tak jak pisze ma być to dla nas awaryjny gadżet jak misiek ma dzień nieodkładalny, a ja muszę coś zjeść czy się wykąpać ;)
O, fajnie wygląda, swoje kosztuje, oby się sprawdził!

Ja mam z tiny love 3w1 cos takiego

Ostatecznie też zamówiłam z Tiny Love, ale konkretnie ten :) zobaczymy jak przyjdzie czy się u nas sprawdzi ! Oby ! To może czasami obiad zjem ;p
Screenshot_20190804-130947.jpeg

@KatiNails pamiętam, że ty chyba stosowałas Limetic ? Miałaś jakieś plamienia/krwawienia w czasie stosowania? Ja wzięłam 6 tab i nie wiem czy to jakieś plamienie czy @ mi się rozkręci, ale tydzień temu na wizycie kontrolnej gin mówił, że za szybko @ nie dostanę bo śluzówka jest bardzo cienka

Ja miesiąc nie mialam miesiączki wcale, a pozniej plamienia, bol brzucha. . I bardzo trzeba pilnowac godzin. Odstawilam, bo ich skutecznosc tez nie byla dla mnie taka, zeby sie nie denerwowac. Mam koleżanki w ciazy ktore wlasnie braly jednoskladnikowe.

reklama
Do góry