reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@KatiNails pamiętam, że ty chyba stosowałas Limetic ? Miałaś jakieś plamienia/krwawienia w czasie stosowania? Ja wzięłam 6 tab i nie wiem czy to jakieś plamienie czy @ mi się rozkręci, ale tydzień temu na wizycie kontrolnej gin mówił, że za szybko @ nie dostanę bo śluzówka jest bardzo cienka

reklama
Dziewczyny jakie macie lezaczki dla malenstw? Pomijam fakt ich zdrowotności nie zamierzam go trzymać tam całe dnie tylko w kryzysowych sytuacjach;)
Bardzo polecam TinyLove, długo służył nam rozłożony na płasko, Zośka tam drzemała, wibracje pomagały przy kolkach, no i rozrywka bo muzyczka, zawieszki, światełka. Teraz już jest podniesiony, zawieszki ściągnięte, nikt nie włącza wibracji, melodii i świateł, bo Zosia już nie lubi, a dalej się przydaje i dzięki niemu gotuje obiad codziennie, bo mała spięta pasami ma na mnie dobry widok i mogę ją zabawiać. Fizjo widziała go, ogólnie mówiła że jest przeciwna wszelkim takim wynalazkom, ale jeśli już muszę to w takim jak ten do rozłożonym na płasko do godziny Zosia może poleżeć

Ja polecam babybjorn leżaczek. Testowałam różne i tylko ten zdał egzamin na maksa
Oglądałam :) fajny tylko szukałam czegoś tańszego do max 400 zł więc został odrzucony, a wiedziałam, że to nie będzie rzecz, która będzie służyła nam jakiś dłuższy czas ;)
Bardzo polecam TinyLove, długo służył nam rozłożony na płasko, Zośka tam drzemała, wibracje pomagały przy kolkach, no i rozrywka bo muzyczka, zawieszki, światełka. Teraz już jest podniesiony, zawieszki ściągnięte, nikt nie włącza wibracji, melodii i świateł, bo Zosia już nie lubi, a dalej się przydaje i dzięki niemu gotuje obiad codziennie, bo mała spięta pasami ma na mnie dobry widok i mogę ją zabawiać. Fizjo widziała go, ogólnie mówiła że jest przeciwna wszelkim takim wynalazkom, ale jeśli już muszę to w takim jak ten do rozłożonym na płasko do godziny Zosia może poleżeć
Oglądałam tylko u nas jest problem, że on nie chce leżeć ostatecznie zamówiłam mu, ale Tiny Love Naturalny Ruch mam nadzieję, że nie będzie się w nim "zapadał" no i tak jak pisze ma być to dla nas awaryjny gadżet jak misiek ma dzień nieodkładalny, a ja muszę coś zjeść czy się wykąpać ;)

Oglądałam :) fajny tylko szukałam czegoś tańszego do max 400 zł więc został odrzucony, a wiedziałam, że to nie będzie rzecz, która będzie służyła nam jakiś dłuższy czas ;) Oglądałam tylko u nas jest problem, że on nie chce leżeć ostatecznie zamówiłam mu, ale Tiny Love Naturalny Ruch mam nadzieję, że nie będzie się w nim "zapadał" no i tak jak pisze ma być to dla nas awaryjny gadżet jak misiek ma dzień nieodkładalny, a ja muszę coś zjeść czy się wykąpać ;)
O, fajnie wygląda, swoje kosztuje, oby się sprawdził!

Ja mam z tiny love 3w1 cos takiego

Ostatecznie też zamówiłam z Tiny Love, ale konkretnie ten :) zobaczymy jak przyjdzie czy się u nas sprawdzi ! Oby ! To może czasami obiad zjem ;p
Screenshot_20190804-130947.jpeg

@KatiNails pamiętam, że ty chyba stosowałas Limetic ? Miałaś jakieś plamienia/krwawienia w czasie stosowania? Ja wzięłam 6 tab i nie wiem czy to jakieś plamienie czy @ mi się rozkręci, ale tydzień temu na wizycie kontrolnej gin mówił, że za szybko @ nie dostanę bo śluzówka jest bardzo cienka

Ja miesiąc nie mialam miesiączki wcale, a pozniej plamienia, bol brzucha. . I bardzo trzeba pilnowac godzin. Odstawilam, bo ich skutecznosc tez nie byla dla mnie taka, zeby sie nie denerwowac. Mam koleżanki w ciazy ktore wlasnie braly jednoskladnikowe.

reklama
Do góry