reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Szczerze mowiac nie wpadla bym na to by iść z maluszkiem do podologa..
Liczba cudny ten piesek wasz
Dziewczyna u ktorej robie paznokcie ma mame kosmetyczke i razem maja salon. Do jej mamy chodze na pedicure fajna kobitka i to one powiedzialy by przyjść zeby chirurg nie zadawal mu za wiele bolu. Ona byla naprawde delikatna dla Filipka. Tyle sesji odbylismy i maly nigdy nie plakal.. Tylko denerwowal sie ze noge mu trzymamy.
Niby rivanol ma nam bardzi pomoc.

Rozumiem ja jednak bardziej ufam lekarzom. Najwazniejszy jest jednak efekt
Ale babeczka dobrze to robila nawet chirurg potwierdziła ze tamponik ze srebrem pomoga mu, zniknie obrzek i zapalenie i paznokieć bedzie ladnie rosl ale jak zostanie wyjety wszystko wroci. Musimy to przetrwac i zaczekac az sie twardsze zrobia. A chirurg mial ujrzec czy nie ma objawow zapalenia kosci.
Konsultacja jak najbardziej potrzebna.

Dzień dobry ciocie [emoji2] dziś mam 7tygodni [emoji2]
IMG_20190721_182455.jpeg
IMG_20190722_074136.jpeg

@Zmijka25 dzięki za polecenie grupy, dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ja chyba już zostaje KPI bo młody nie jest zainteresowany moimi cyckami wręcz jego mina wskazuje matka oszalałaś dawaj szybko butelkę bo będę mocno ryczał [emoji14]

reklama
@Zmijka25 dzięki za polecenie grupy, dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ja chyba już zostaje KPI bo młody nie jest zainteresowany moimi cyckami wręcz jego mina wskazuje matka oszalałaś dawaj szybko butelkę bo będę mocno ryczał [emoji14]
Nie ma sprawy, cieszę się że znalazłaś coś dla siebie :D
I już podziwiam za kpi, trzeba mieć kupę charakteru żeby się na to zdecydować [emoji7] pozostaje tylko życzyć rzeki mleka [emoji3059][emoji8]

Do góry