reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
No to i ja wam sie pochwale. Moja 1612g Tosia. Zdrowa i z długimi na ponad 1,5tyg do przodu nogami [emoji173]️ jedna ze stop trzyma przy buzi. I to czym mi sie mocno wypycha to pupa [emoji23]
IMG_5204.JPG

Hej kochane [emoji3526] ja już po prenatalnych zdrowa dzidzia jak rydz! Ciągle myślę, nad imieniem do mojej córeczki [emoji7] Prenatalne tylko potwierdziły, że będzie dziewczynka. Waży już 418 g [emoji7] Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak dzisiaj [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Bardzo sie ciesze i gratuluję!! Rosnijcie zdrowo :)
A ja w szpitalu, że wzgl na cukier. Karmią podle, ale podobno ogniska echogenne w serduszku zniknęły u synka, więc coś na plus.
Super ze z serduszkiem juz dobrze. A jaki ten cukier masz ze lekarka tak nadwrażliwa?
Nie da sie!!! Księżniczka mała!! Jest poprostu cudna!! No no rośnie panna dla Filipa :D
No to i ja wam sie pochwale. Moja 1612g Tosia. Zdrowa i z długimi na ponad 1,5tyg do przodu nogami [emoji173]️ jedna ze stop trzyma przy buzi. I to czym mi sie mocno wypycha to pupa [emoji23]
Zobacz załącznik 990066
Zuch dziewczynka i podobna do mamy :) gratuluję Martua udanej foty i teraz czekamy az poznamy ja poza brzuszkiem :) duzo zdrowka dla was.

Ja Filipkowi robie milion zdjec dziennie.. Ciagle gapie sie w tel w galerie i na niego! Nie umiem sie nim nacieszyć a on tak błyskawicznie rosnie.
Usmiechy od ucha do ucha.
Cudne chwile.
IMG_20190625_180159.jpg

Dumna siostra
IMG_20190625_201709.jpg

Byla dzis przeszczesliwa bo poraz pierwszy przebierala pampersa oczywiście z samym siusiu :)

Wczoraj byla kupa petarda akurat cycowalismy sie i chciałam malego odlozyc na nasza koldre na lozku ale pomyslalam ze najpierw przebiore i dzięki Bogu bo mu wszystko plecami wylecialo i cala reke mialam w sosie musztardowym

@Maliina a już sama nie wiem jakie mam, poza tym że wg tabelek za wysokie rano. Teraz sobie sztucznie w szpitalu podniosłam jeden pomiar, bo się rozkleiłam i płakałam przez jakieś 15 min na 10min przed pomiarem. Każda rozmowa tel z kimś normalnym kończy się dla mnie łzami póki tu jestem, do tego głowa mnie boli bo jednak człowiek cały czas głodny... I pierwotnie miałam wychodzić w czwartek a już od przyjęcia twierdzą że zostaje na 3 noce czyli dopiero w piątek do domu:(
Kochana dasz rade. Robisz to dla malenstwa. Ja przezylam dwa pobyty w szpitalu majac corke w domu.. Inne zostawiaja jeszcze mniejsze dzieci.. Liczba zostawila z tatusiem 3 miesieczna corcie.. Damy rade bo kto jak nie my kobiety? Mnie tez czeka szpital i zabieg jak Cie to pocieszy. Lepiej zaradzic niz plakac pozniej ze mozna bylo cos zrobić to sie zaniedbalo.

reklama
Bardzo sie ciesze i gratuluję!! Rosnijcie zdrowo :)

Super ze z serduszkiem juz dobrze. A jaki ten cukier masz ze lekarka tak nadwrażliwa?

Nie da sie!!! Księżniczka mała!! Jest poprostu cudna!! No no rośnie panna dla Filipa :D

Zuch dziewczynka i podobna do mamy :) gratuluję Martua udanej foty i teraz czekamy az poznamy ja poza brzuszkiem :) duzo zdrowka dla was.
Dziękuję kochana! [emoji8][emoji8]

Do góry