reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Kaamilaaa jakie wy piękne jestescie[emoji173]️[emoji254]

@Ann89 sama bym już poprali te ubranka piękne, ale moja mama dała mi zakaz [emoji23] powiedziała, że lekarz kazał mi się oszczędzać, więc jak ona zacznie urlop (od 01-14.07) to w tym czasie popierzemy. A my 04.07 nad morze jedziemy [emoji23] chociaz pieluchy wszystkie poprałam - zostalo mi prasowanie tylko. Ale za to jakoś już się nie chce mi wziąć ;)

Wpisz na Allegro „BERTICA NOVA”
Hahaha nienawidzę prasować, to fakt [emoji23] ale z drugiej strony takie małe ubranka to sama przyjemność heh. Ale w szafie mam całą michę jeszcze innych ubrań do prasowania ale nie mam czasu na to [emoji23]

Jeszcze troszkę i będziesz w domu. Mam nadzieję że po tej bronchoskopii coś wyjdzie. Lepiej znać diagnozę i zacząć walczyć niż takie szukanie i szukanie.
.
Piękne te wasze dzieciątka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też już chcę.
Ilonka pokaż swoją księżniczkę
A prosze to moja słodzinka. Na pierwszym zdjęciu tworzyła kupę [emoji3]
20190623_150211.jpeg
20190622_175400.jpeg
20190620_202145.jpeg

Tak was czytam o tym cycowaniu i aż się boję [emoji853] czy znów się nie poddam przy pierwszych problemach.

@wiktorka polecalas kiedyś fajne wkładki laktacyjne żelowe? Mogłabyś napisać z jakiej firmy bo nie zapisałam sobie a bym już zamówiła [emoji6]

Dzisiaj pierwszy raz dostałam mocnego kopniaka z pięty w zebra od małej.
Ja polecalam te kompresy z Multi-Mum które pokazała kilka postów wcześniej Marta. Mi się super sprawdziły. Nie wysychaly szybko. A jak podczas kp wyjelam na te 10-20 minut to po włożeniu spowrotem były ponownie chłodne i działały. Juz po dwóch dniach miałam mniej mleczka. A sutki przestały boleć.

Kochana moje gratulacje! Przeslodka dziewczynka. Jak ma na imię?

Przepraszam was ale totalnie nie mam tetaz czasu na forum [emoji33] ten czas z noworodkiem jest ciężki, a jak dodam 3 i 5 latka to już hardcore [emoji23][emoji23]
Dziękuję bardzo [emoji8] A na imię jej Adriana [emoji4]

reklama
Do góry