reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Co do wkładek to tym razem nie ja[emoji23] nie używałam, a kupione te z Rossmann miałam. W sobotę była kuzynka która jest w 19tc i oddałam jej [emoji23][emoji23][emoji2360]

Przyszedł nas wózek [emoji178][emoji178][emoji178]
IMG_5180.jpg

IMG_5182.jpg

IMG_5186.jpg

U nas dziś młoda skończyła 3 tygodnie [emoji33] stanowczo za szybko ten czas leci [emoji33]Zobacz załącznik 989465
Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?

Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?

To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]

KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.

Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe

Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?

Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?

To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]

KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.

Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe
Tak, blondyneczka po tatusiu [emoji12] w sumie dziewczyny mi orzekły że młoda to cały tata [emoji1787] a ja się ludzilam że jednak będzie do mnie podobna [emoji1787]
Liczę że może za 10lat jeszcze jedno dzidzi sobie zrobimy i wtedy będzie do mnie podobne [emoji1787][emoji1787]

A tak dziś spędzamy popołudnie bo młoda ani myśli spać gdzie indziej [emoji85] u mamy najlepiej [emoji6]
IMG_20190614_135034.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
@Kaamilaaa jakie wy piękne jestescie[emoji173]️[emoji254]

@Ann89 sama bym już poprali te ubranka piękne, ale moja mama dała mi zakaz [emoji23] powiedziała, że lekarz kazał mi się oszczędzać, więc jak ona zacznie urlop (od 01-14.07) to w tym czasie popierzemy. A my 04.07 nad morze jedziemy [emoji23] chociaz pieluchy wszystkie poprałam - zostalo mi prasowanie tylko. Ale za to jakoś już się nie chce mi wziąć ;)

Wpisz na Allegro „BERTICA NOVA”

Do góry