Paulinka wazne ze z Igorkiem jest dobrze. Pojdziecie do przodu z kopyta. Daj sobie kilka dni na przybieranie. Jak ja urodzilam maly lecial pierwsze 2 doby.. Pozniej w 1 dobę przybral 100g. I kolejne ważenie polozna mowila ze moze byc spadkowe mimo ze dzien wczesniej przybral ale na szczescie juz nie spadal. Jak sie organizm ze smolek oczysci i przejdzie juz tak fest na normalne kupki to zauważyłam ze kończą sie klopoty ze spadaniem z wagi tym fizjologicznym.Hej u nas bez zmian, któraś z Was pytała co było powodem wcześniejszego odejścia wód więc nie dowiedziałam się, może na wypisie coś bardziej będzie objaśnione i zobaczę jakie badania i wszystko było robione, ale aktualnie zostało to bez odpowiedzi szczególnie, że dzień wcześniej byłam na wizycie i nic nie wskazywało na taką sytuację, ja trochę zmęczona całą tą sytuacją i tym nocnym wstawaniem na odciąganie pokarmu, ale na razie nic więcej mi nie pozostało, mały waży 1680 g, więc przybrać od wczoraj 10 mam nadzieję, że zacznie się ta tendencja wzrostowa bo spadł z 1820 do 1700 później przybrał do 1720 więc matka się cieszyła poczym spadł do 1670 g no i dziś ważyli go to ma 1680 g nadal jest podłączony pod NCPAP ze względu na te bezdechy, ale liczę, że szybko zacznie sobie radzić i pójdziemy do przodu trzymajcie kciuki forumowe ciocie
Pieknie walczysz o laltacje dla malego. Wspaniala z Ciebie mama :*