reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Końcówka 29tc [emoji33][emoji85][emoji85]
1561044968022.jpeg

@nata$za88 Kurcze ja jakoś fanką zakupów nie jestem[emoji39] dziwna jestem wiem[emoji39][emoji23]
Super, że Zosia ładnie i zdrowo rośnie[emoji106][emoji106][emoji106] Takie właśnie mam odczucia, że takie trzymiesięczniaki robią się takie kontaktowe i bardziej "przystępne", bo noworodki są słodkie, ale to takie słodkie glizdki[emoji6][emoji39]
Ja tak bardzo bym chciała żeby mój mały nie był taki na maxa rączkowy[emoji6] chociaż wiem, że mogę sobie chcieć, a każde dziecko inne i wyjdzie w praniu[emoji6]
Co do porodu to dopiero zaczynam o nim myśleć[emoji4] kiedyś myślałam, że będę bała się bólu... Teraz jakoś w ogóle o tym nie myślę w ten sposób. Martwię się tylko, że ja coś zrobię źle w trakcie porodu i zaszkodzę tym małemu... Zdarzyło mi się parę razy w życiu zemdleć z bólu, boję się, że mi się to zdarzy w trakcie porodu... I co wtedy?? Ehmmm... Mam ostatnio właśnie takie rozkminy[emoji6][emoji39][emoji23]
będzie dobrze, nie stresuj się, nie nastawiaj źle a natura zrobi swoje :yes: a jak coś będzie źle to zawsze jest opcja CC, ze swej strony polecam ZZO - rany, jaki to cudowny wynalazek, rodzisz naturalnie, w bólach ale nie w meczarni, ja trafiłam też na cudowna położna, znałam ja że szkoły rodzenia i bez płacenia miałam super opiekę,
Końcówka 29tc [emoji33][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 988165
Ładny już ten brzunio ❤️ a synek ile ma lat?

będzie dobrze, nie stresuj się, nie nastawiaj źle a natura zrobi swoje :yes: a jak coś będzie źle to zawsze jest opcja CC, ze swej strony polecam ZZO - rany, jaki to cudowny wynalazek, rodzisz naturalnie, w bólach ale nie w meczarni, ja trafiłam też na cudowna położna, znałam ja że szkoły rodzenia i bez płacenia miałam super opiekę,

Ładny już ten brzunio [emoji3590] a synek ile ma lat?
Dzięki [emoji8] syn ma 6lat

Ładny już ten brzunio [emoji3590] a synek ile ma lat?
A to w polskim szpitalu na NFZ jest w stanie się dostać takie znieczulenie do porodu SN?? Czy trzeba to jakoś sobie wykupić?? Jak rozmawiałam z koleżankami to mówiły mi, że pomarzyć można o znieczuleniu...

reklama
Do góry