reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas czkawki kazdego dnia, w upaly tez.

@Ann89 my jestesmy tu sami wiec jest zdany sam na siebie. Jakos sobie poradzi. Ja w szpitalu bez odwiedzic tez :(

Jesli chodzi o lozeczka turystyczne uwazam, ze super. Mam drewniane i juz obija sie glowa i nogi miedzy szczeble. Jednak takie mi bardziej odpowiada. Turystyczne mamy u mamy i wydaje mi sie fajnym rozwiazaniem.

Leze na oddziale. Zabrali mi nawet tabletki anty, beda sami wydzielac haha kino. Ciekawe co mi wybadaja, az sie boje

Będzie dobrze. Trzymam kciuki :*

reklama
Kochane mam się czym martwić? [emoji17]
IMG_20190619_140122.jpeg

Dotarło do nas wszystko na chrzest.
I bodziaki tez dowiozla mi Pani gladkie. Teraz jestem w pełni zadowolona z ubioru dla Filipa.
IMG_20190619_135552.jpg

Taka szatke i swiecie kupilismy
IMG_20190619_135601.jpg

Takze chlopak gotowy na swoj wielki dzien.

Ja wizyte u gina mialam wszystko jest super. Okresu nie mam i sie nie zapowiada bym miala mieć. Rozmawialismy o antykoncepcji i zdecyduje sie na kyleena albo mirene. Koszt 1050zl.
Co do braku czucia brzucha w okolicy cięcia lekarz mowi ze to normalne bo poprzecianane sa drobne nerwy ale za 2 miesiace powinnam juz o tym nie pamietac.

Poszlam za ciosem do poradni laktacyjnej. Tam mi polozna obmacala cycki, powyciskala i powiedziala ze mleko ladnie leci ale cycki rzeczywiście miekkie nie nabrane nie maja dosatatecznie duzo pokarmu ale od dzis koniec z laktatorem. Mam dostawiac młodego czesciej najwyzej zje mniej ale czesciej i pic 2 razy dziennie femaltike.r. To powinno nam pomoc ale nie pomijac karmien i zastepowac ich mm tylko po oproznieniu cycow podac np 30ml mm. Tym odciaganiem cos tam podtrzymalam ale jednak dziecko zrobi to lepiej. Po karmieniu moge stymulować sie laktatorem ale tez zeby nie przesadzic.

I powiedziala jeszcze ze musze to przetrwx sa kryzysy 6, 8 albo 9 i 12 tygodnia..

Ja to zauwazylam ostatnio jak wypadł cyc z buzi że zaczeło normalnie pryskać na nią. Jak się nie wścieka to czasami zdążę upuscic trochę albo nawet laktatorem odciągnąć te 10ml. Wtedy nawet jej lepiej łapać nmbo pierś nie taka twarda.O matko... pół roku [emoji33] uciążliwe to bardzo.

A czkawki u Was są? Moja po takim jedzeniu czasami potrafi 15min czkać:/
U nas czkawka jest jak zje i wezme go do przebrania pampersa.
Dlatego teraz przebieram przed karmieniem ale nieraz walnie kupe i nie ma wyjscia.

reklama
Do góry