reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
3mam kciuki [emoji8]
Trzymajcie kciuki. Zaraz jade na tą nieszczęsna gastroskopie.
Mam nadzieje że ja to przeżyję.
Rilla jak pierwsza nocka razem?

Lecę do labo na morfo i krzywą [emoji50]. MaM nadzieję że tym razem nie zaliczę zgona jak 6lat temu [emoji23]

Dziewczyny nie bylo źle :) najgorszy to ten pierwszy moment jak wkłada ten gastroskop a potem bez tragedii.
Wynik jest prawidłowy. Lekarz powiedzial od razu ze opisywany bol to moze byc jedynie trzustka lub woreczek ze na pewno nie zoladek i dwunastnica.. W wyniku mam wszystko prawidlowe tylko nie wiem co znaczy opuszka dwunstanicy wybroczyny krwotoczne. Czy to od wymiotow czy cos innego ale lekarz sie tym nie przejmował więc to chyba nic powaznego.

Dziewczyny nie bylo źle :) najgorszy to ten pierwszy moment jak wkłada ten gastroskop a potem bez tragedii.
Wynik jest prawidłowy. Lekarz powiedzial od razu ze opisywany bol to moze byc jedynie trzustka lub woreczek ze na pewno nie zoladek i dwunastnica.. W wyniku mam wszystko prawidlowe tylko nie wiem co znaczy opuszka dwunstanicy wybroczyny krwotoczne. Czy to od wymiotow czy cos innego ale lekarz sie tym nie przejmował więc to chyba nic powaznego.
Fajnie, że przetrwalas:) I co dalej? Jesli tu wynik jest prawidłowy?

I co teraz jak wynik ok?
Silna jesteś, ja na samą myśl o tym badaniu mam ciarki [emoji21]
@Maliina dzielna kobieto! Dobrze, że przetrwałaś. Co teraz? Kolejne jakieś badania?

@Kaamilaaa jak tam sytuacja? [emoji178]
Bez zmian na szczęście [emoji12] młoda grzecznie w brzuchu czeka na powrót tatusia [emoji14]

reklama
Do góry