martoosia04
Fanka BB :)
Dobrze ze macie monitoring i kurtka sie znalazła
U nas nie ma kamer. Wiec jak cos pojdzie to juz na amen. [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas znowu wszystko w kamerach a rodzic do szkoly moze wejsc tylko kawalek i jak chce dziecko to musi zglosic woznej. Tylko wozna moze isc po dziecko. Tym sposobem rodzice nie plączą sie po szkole i tez minimalizuja ryzyko porwan i innych nieprzewidzianych sytuacji.Dobrze ze macie monitoring i kurtka sie znalazła
U nas znowu wszystko w kamerach a rodzic do szkoly moze wejsc tylko kawalek i jak chce dziecko to musi zglosic woznej. Tylko wozna moze isc po dziecko. Tym sposobem rodzice nie plączą sie po szkole i tez minimalizuja ryzyko porwan i innych nieprzewidzianych sytuacji.
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa [emoji3526]
Co do brzucha nie pamiętam żeby w pierwszej ciazy mi opadł więc może teraz wcale nie opadnie [emoji6]
Co do wód to też mam strach żeby mi gdzieś na zakupach nie odeszły [emoji85] z młodym to odeszły mi jak już byłam w szpitalu i akurat szłam na kolejne badanie do poloznej i po tym od razu trafiłam na porodowke i pod oxy [emoji14]
No i tak ostatecznie wygląda nasz kącik dla małej [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 978059Zobacz załącznik 978060
Kochana ja te kamode kupiłam już dawno dawno [emoji6]Kochana ten przewijak zamawialas ze strony jeśli tak poproszę o linka z góry dziękuję [emoji6]
Kochana ja te kamode kupiłam już dawno dawno [emoji6]
Ale tu masz linka do sklepu gdzie można taką kupić [emoji6]
Bobo-Mania
BoboMania to sklep internetowy z artykułami dziecięcymi. Wysokiej jakości asortyment dla niemowląt i starszych pociech. W ofercie mamy m.in. artykuły firm: Canpol, Ceba Baby, Avent, Klupś meble dla dzieci,Nuk,Medela, Coto Baby, Baby Ono, Dr.Browns. Dzieciaczki możemy ubrać u Ewy Klucze, Nicoli...bobo-mania.pl
ten przewijak jest swietny, tez taki mam po starszej i znowu będzie jak znalazł. Nie trzeba sie tyle schylac.Już znalazłam ale dziękuję bardzo [emoji8]
Super wiadomości [emoji7][emoji7][emoji7]
Co do doradczyń to się z tobą zgadzam. Przynajmniej w tym szpitalu
[/QU
Masz widzę jak najgorsze zdanie o naszym szpitalu. Ale wezmę ich trochę w obronę. Uważam ze sie starają i i trochę bardziej szanują pacjentki. A neonatologia to już w ogóle super się stara i uwazam ze moje dziecko lepiej nie mogło trafic. Przebadali go wzdłuż i wszerz mimo że nie musieli bo jest tak zwanym póżnym wczesniakiem i nie wszystkie procedury go obejmowały. Lekarka prowadzaca sama przychodzi i opowiada co się dzieje, dlaczego robią tak a nie inaczej. Nie trzeba się prosić o informacje. Gdybym urodziła w zwykłym szpitalu tzn o pierwszym stopniu referencyjności nie miałabym tego wszystkiego tylko przewieżli by go na oddział o wyzszym stopniu refer.