reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Uff ostatnia prosta... Od jutra do terminu zostaje mi 10 dni... A ja dalej chora. Starszak jeszcze lekko zakatarzony i pokasluje... [emoji849] Oby w tym tygodniu nam obojgu przeszło bo inaczej to ja nie wiem [emoji849]

Wreszcie dziś ostatnia rzecz została złożona i jest gotowa [emoji3590]łóżeczko (jeszcze po moim tz [emoji3590]) stoi gotowe i czeka na Dage [emoji3590]chyba i tak jeszcze nie do końca to do mnie dociera że to już zaraz [emoji87]

(kokon na pewno nie będzie do łóżeczka ale wygląda w nim ładnie [emoji3590][emoji41])

I jeszcze mój brzuch z dzisiaj [emoji12] teraz w sumie każde takie zdjęcie moze byc już ostatnim [emoji87]
IMG_20190526_172159.jpeg
IMG_20190526_162337.jpeg
IMG_20190526_180453.jpeg

Uff ostatnia prosta... Od jutra do terminu zostaje mi 10 dni... A ja dalej chora. Starszak jeszcze lekko zakatarzony i pokasluje... [emoji849] Oby w tym tygodniu nam obojgu przeszło bo inaczej to ja nie wiem [emoji849]

Wreszcie dziś ostatnia rzecz została złożona i jest gotowa [emoji3590]łóżeczko (jeszcze po moim tz [emoji3590]) stoi gotowe i czeka na Dage [emoji3590]chyba i tak jeszcze nie do końca to do mnie dociera że to już zaraz [emoji87]

(kokon na pewno nie będzie do łóżeczka ale wygląda w nim ładnie [emoji3590][emoji41])

I jeszcze mój brzuch z dzisiaj [emoji12] teraz w sumie każde takie zdjęcie moze byc już ostatnim [emoji87]Zobacz załącznik 977886Zobacz załącznik 977887Zobacz załącznik 977888

Brzuszek jeszcze wysoko. Ponoc jak sie wsadzi cała dłoń pod biust to juz lada moment. A u ciebie chyba dwa palce czy trzy widzę. Jak na moje do wymarzonego 01.06 dociagniesz :)

I jeszcze mój brzuch z dzisiaj [emoji12] teraz w sumie każde takie zdjęcie moze byc już ostatnim [emoji87]Zobacz załącznik 977886Zobacz załącznik 977887Zobacz załącznik 977888
Pięknie! Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród. I żeby udało Ci się wcześniej do pełni zdrowia wrócić [emoji847]

Również trzymam kciuki [emoji7] brzuszek piękny! Łóżeczko też [emoji3590]

Jesteśmy po wizycie poloznej.

Mlody zaszalal. W tym tygodniu przybral az 380g i tym sposobem wazy 5300g. Od najnizszej spadkowej w te 3.5tyg przybral 1080g.

Ja bylam u lekarza mam skierowanie do chirurga z wpisem kamica objawowa do ew. laparoskopii. Musze sie gdzies zapisac ale juz sama nie wiem gdzie mi bedzie lepiej.

Oj tak, z porodem to wszystko jest możliwe. Ja zawsze się modlę byle wody nie odeszły gdzieś na mieście i nie chodzic jak posikana [emoji23]
Ale akurat miałam to szczescie ze nigdy mi same wody nie pękły. Zawsze mi je przebijali.

Oj tak, z porodem to wszystko jest możliwe. Ja zawsze się modlę byle wody nie odeszły gdzieś na mieście i nie chodzic jak posikana [emoji23]
Ale akurat miałam to szczescie ze nigdy mi same wody nie pękły. Zawsze mi je przebijali.
Ja tak samo. Marzylam by sie obudzic na siusiu i w tym momencie wody by odeszły.. Naturalne bole porodowe szpital etc.. A tu o.. Wody przebijane, porod wywolywany, i jeszcze skończony cc.

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa [emoji3526]
Co do brzucha nie pamiętam żeby w pierwszej ciazy mi opadł więc może teraz wcale nie opadnie [emoji6]

Co do wód to też mam strach żeby mi gdzieś na zakupach nie odeszły [emoji85] z młodym to odeszły mi jak już byłam w szpitalu i akurat szłam na kolejne badanie do poloznej i po tym od razu trafiłam na porodowke i pod oxy [emoji14]

No i tak ostatecznie wygląda nasz kącik dla małej [emoji3590][emoji3590]
1558953698704.jpeg
IMG_20190527_124624.jpeg

Do góry