Bonprix ma genialne ciuchy ciążowe szczególnie dla grubszych. Spodnie od nich nadal są najlepsze bo nie uciskają blizny po cesarce, bluzki super do karmienia tylko kupiłam rozmiar większe i teraz zmieściłyby się w nich dwie takie jak ja.
reklama
Nie mam czasu na czekanie zwłaszcza przy 3 tyg noworodku.O kurcze czyli stąd te bóle z laktacja kompletnie nie pomogę, zobaczysz w ogóle jak ustalą ci termin operacji bo nie wiem jak u ciebie, ale u mnie to zazwyczaj trochę trwa ten czas oczekiwania, u ciebie może będzie inaczej zobaczysz, nie denerwuj się na zapas bo to jak sama wiesz nie pomaga trzymam kciuki :*
Jak masz takie ataki to nie ma na co czekać, często ciąża uaktywnia woreczek a karmienie to niestety laktator i musi się udać.Nie mam czasu na czekanie zwłaszcza przy 3 tyg noworodku.
Zmijka25
Fanka BB :)
Malina ale Cię atrakcje spotykają ostatnimi czasy... mega współczuję...Nie mam czasu na czekanie zwłaszcza przy 3 tyg noworodku.
Z laktacją może być różnie, jestem na fb w grupie mam karmiących piersią inaczej i jest tam kilka, które właśnie szły do szpitala na jakiś czas. Ze stresu możesz nawet trochę przyschnąć, ale ich rada w takiej kwestii to laktator, laktator, laktator ile wlezie. No i oczywiście mały ssak jak już będzie opcja.
Ja nadal karmię mieszanie bo mi produkcja nie wyrabia na potrzeby małego, więc osobistych doświadczeń nie mam
A ja wczoraj zobaczyłam w końcu oczy mojego syna. Poprawiło mu się na tyle że oddycha w końcu sam, pomału wychodzi z zapalenia płuc. Wcześniej był ciągle na lekach praktycznie uśpiony i nie widziałam go z otwartymi oczami, ruszającego się, ale w końcu doczekałam się. Już bliżej niż dalej do wyjścia ze szpitala. Ale dopada mnie przeziębienie i się o niego boję. Co polecacie przy karmieniu żeby się nie rozchorować i szybko zwalczyć choróbsko?
Rozmiar wez mniejszy. Sa zawyzone.Które konkretnie zamawialyscie bo widzę, że mają kilka na stronie i jak z rozmiarem ? Bo ja nadal mieszczę się w XS, fakt, że jeszcze 2 msc przed nami, ale nie chciałabym pływać [emoji14]
paulina1994
Fanka BB :)
Czyli sobie tam nie kupię bo widzę, że najmniejszy mają 36/38 to wpadnę ;pRozmiar wez mniejszy. Sa zawyzone.
reklama
Ja mialam epizody juz kilka lat temu ale lekarze nasi sa jacy sa.. Male miasto i mam wrazenie ze bylabym lepszym lekarzem niz oni takze tego..Jak masz takie ataki to nie ma na co czekać, często ciąża uaktywnia woreczek a karmienie to niestety laktator i musi się udać.
I wlasnie pod koniec ciazy mialam reaktywacje bóli po 2 latach spokoju..
I od urodzenia malego dlugo nie czekalam bo 2 tyg i sa juz systematycznie czesto.
Tylko mialam 2 sprzeczne wyniki usg.. Na IP lekarz mowil ze są.. Skierowal do rodzinnego by dalej mnie kierował na diagnostyke.. Dostalam skierowanie na usg i tamta pani doktor tez skupila sie na mojej nerce a woreczek powiedziala ze czysty nie ma kamieni.
Wczoraj pojechalam do stolicy województwa na badanie i mam jasny wynik.. Kazda z nas chyba widzi te cuda w woreczku..
Co nie zmienia faktu ze ta lekarka tez zwrocila uwagę na moja nerke prawą pytala o mocznik i kreatynine a mialam w ciazy na koncu robione o wyszly ok.. Mam na nia uwazac bo nie wygląda dobrze.
Ostatnia edycja: