reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja po pierwszym porodzie po cc miałam koszule przez 2-3 doby. A w szpitalu 5 dni eiec te kolejne dni już miałam jakieś leginsy i koszulkę o ile dobrze pamiętam ten pobyt. Majtki miałam siateczkowe wysokie a potem zwykle krótkie poniżej rany. Koszule kupiłam w pierwszej ciąży na allegro i miałam je podczas trzech pobytów na porodowce. Nigdy nie kupiłam tych koszul misiowych na guziczki.

Jestem dzis po Usg brzucha. I juz nie musze isc na gastroskopie. Mam diagnoze. Bardzo liczne kamienie w woreczku zolciowym o wielkosci od 4 do 10mm.
Tylko i wylacznie operacja mnie ratuje.
Musze isc do rodzinnego po skierowanie do chirurga i chirurg ustali termin operacji.
Bardzo sie boje bo po laparoskopii 3 doby e szpitalu.. O ile Fifi będzie mial z kim zostac to jak utrzymac laktacje??
Laparoskopia jest w znieczuleniu ogolnym.. Po nim wiele godzin bede nietomna bo ja ogólną źle znoszę.. Zeby sie nie zrobily zastoje i zapalenie.. Chyba maz bedzie musial biegac z laktatorem tego dnia co operacja a później juz dam radę sama..
Cholera wie co robic teraz..
Przedstawiam wam moich niechcianych lokatorów..

Dzis mialam kolejny atak.. Mam ich juz serdecznie dość.
IMG_20190523_210824.jpg
IMG_20190523_210812.jpg
IMG_20190523_210759.jpg
IMG_20190523_210736.jpg

Jestem dzis po Usg brzucha. I juz nie musze isc na gastroskopie. Mam diagnoze. Bardzo liczne kamienie w woreczku zolciowym o wielkosci od 4 do 10mm.
Tylko i wylacznie operacja mnie ratuje.
Musze isc do rodzinnego po skierowanie do chirurga i chirurg ustali termin operacji.
Bardzo sie boje bo po laparoskopii 3 doby e szpitalu.. O ile Fifi będzie mial z kim zostac to jak utrzymac laktacje??
Laparoskopia jest w znieczuleniu ogolnym.. Po nim wiele godzin bede nietomna bo ja ogólną źle znoszę.. Zeby sie nie zrobily zastoje i zapalenie.. Chyba maz bedzie musial biegac z laktatorem tego dnia co operacja a później juz dam radę sama..
Cholera wie co robic teraz..
Przedstawiam wam moich niechcianych lokatorów..

Dzis mialam kolejny atak.. Mam ich juz serdecznie dość.
Zobacz załącznik 976651Zobacz załącznik 976652Zobacz załącznik 976653Zobacz załącznik 976654
O kurcze :( czyli stąd te bóle :( z laktacja kompletnie nie pomogę, zobaczysz w ogóle jak ustalą ci termin operacji bo nie wiem jak u ciebie, ale u mnie to zazwyczaj trochę trwa ten czas oczekiwania, u ciebie może będzie inaczej zobaczysz, nie denerwuj się na zapas bo to jak sama wiesz nie pomaga :( trzymam kciuki :*

reklama
Które konkretnie zamawialyscie bo widzę, że mają kilka na stronie ;) i jak z rozmiarem ? Bo ja nadal mieszczę się w XS, fakt, że jeszcze 2 msc przed nami, ale nie chciałabym pływać
emoji14.png
duza rozmiarowka, także typowy dla Ciebie rozmiar, na pewno nie większe niż zazwyczaj bo utopisz się. Mam taką różowe pasy, właśnie w niej leżę. Super ma dużo strechu
Link do: Koszula nocna do karmienia
A drugiej nie widzę już w ofercie, zwykła szara rozpinana, trochę babciowa jakby z karczkiem.

Do góry