reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wiktorka z tym piciem to masz rację. Ja się właśnie zasuszam trochę na własne życzenie chyba bo mało piję i jem w ciągu dnia. A na wieczór efekt jest, jaki jest [emoji849]

reklama
My juz jedziemy 3 godzine. Dzidzius spi. Stwirdzilam, ze jak nie placze nie bedzieny robic postoju i jej wybudzac. Jeszcze chwile i dojedziemy.
Pies kwiczy, zaladowani az po sufit, mi sie chce pawiac z tylu. Kino haha

Dziewczyny wy w ciąży też tak miałyście mokro? Kupiłam nawet test z domowego laboratorium, który wykrywa oh i wyszło że pH jest dobre. Pod wpływem wody powinno się zabarwić na zielony/niebieski a jest żółty. Mam atak paniki l, dobrego jestem z młodym sama w domu więc nawet podjechać na IP nie mam jak [emoji849]

Dziewczyny wy w ciąży też tak miałyście mokro? Kupiłam nawet test z domowego laboratorium, który wykrywa oh i wyszło że pH jest dobre. Pod wpływem wody powinno się zabarwić na zielony/niebieski a jest żółty. Mam atak paniki l, dobrego jestem z młodym sama w domu więc nawet podjechać na IP nie mam jak [emoji849]
Ja osobiście miałam tragedie normalnie wiecznie mokro któregoś dnia dziewczyny poleciły mi odstawić wkładki i tak zrobiłam problem się skończył aż do teraz bo zaczęłam stosować luteinę dopochwową i znowu mam dni, że mam mega mokro tam

Mialam tak kilka razy, że leciala jakby woda

No właśnie plama jakby wody jest często. I siedzę z tymi majtkami i wącham czy mają słodkawy zapach czy inny [emoji85] można w paranoję wpaść [emoji849]

Przyjechaliśmy do mamy. 5 godzin placzu, darcia sie, zachodzenia. Ciekawe na ile usnela. Nie wiem co sie dzieje. Dzieci tak na nowe miejsxe reagują czy co. Boje sie nocy

reklama
Niektóre dzieci tak mają w nowym miejscu, tym bardziej takie maleńkie. Musisz przetrwać [emoji8]
Przyjechaliśmy do mamy. 5 godzin placzu, darcia sie, zachodzenia. Ciekawe na ile usnela. Nie wiem co sie dzieje. Dzieci tak na nowe miejsxe reagują czy co. Boje sie nocy
Malutką cały czas mi coś.majstruje nad pęcherzem więc.moze to mocz ale już na głowę dostaję.

Do góry