Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woda obowiazkowa i to 3 litry zobaczysz rezultat szybko i nie spinaj sieWiktorka z tym piciem to masz rację. Ja się właśnie zasuszam trochę na własne życzenie chyba bo mało piję i jem w ciągu dnia. A na wieczór efekt jest, jaki jest [emoji849]
Nie moge się nie spinać bo mnie cycki bolą jak przystawiam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale dobra, pilnuje się dzisiaj z piciem i jak zacznę tryskać mlekiem to dam znać [emoji23][emoji85]Woda obowiazkowa i to 3 litry zobaczysz rezultat szybko i nie spinaj sie
Ja osobiście miałam tragedie normalnie wiecznie mokro któregoś dnia dziewczyny poleciły mi odstawić wkładki i tak zrobiłam problem się skończył aż do teraz bo zaczęłam stosować luteinę dopochwową i znowu mam dni, że mam mega mokro tamDziewczyny wy w ciąży też tak miałyście mokro? Kupiłam nawet test z domowego laboratorium, który wykrywa oh i wyszło że pH jest dobre. Pod wpływem wody powinno się zabarwić na zielony/niebieski a jest żółty. Mam atak paniki l, dobrego jestem z młodym sama w domu więc nawet podjechać na IP nie mam jak [emoji849]
Mialam tak kilka razy, że leciala jakby wodaDziewczyny wy w ciąży też tak miałyście mokro? Kupiłam nawet test z domowego laboratorium, który wykrywa oh i wyszło że pH jest dobre. Pod wpływem wody powinno się zabarwić na zielony/niebieski a jest żółty. Mam atak paniki l, dobrego jestem z młodym sama w domu więc nawet podjechać na IP nie mam jak [emoji849]
Malutką cały czas mi coś.majstruje nad pęcherzem więc.moze to mocz ale już na głowę dostaję.Przyjechaliśmy do mamy. 5 godzin placzu, darcia sie, zachodzenia. Ciekawe na ile usnela. Nie wiem co sie dzieje. Dzieci tak na nowe miejsxe reagują czy co. Boje sie nocy