reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja w pierwszej też nie widziałam że coś takiego istnieje. A z Mają robiłam 4 razy. Trzy razy przed terminem @. Bo mi pierwszy test wyszedł pozytywny cień cienia 6dni przed terminem @. Więc potem beta była 4 dni i 2 dni przed terminem @. A czwarta jakoś kilka dni po terminie.
U mnie dzien po @ byl cien. Poszlam na bete wyszla 128 przy normach dla 4 tygodnia od 1500. Dopiero ponad tydzien pozniej byly 2 ladne kreski

reklama
Moje wszystkie ciaze byly z cienia cienia cienia na teście ;p
pokaze ci test z 1 czerwca... i nie byla to biochemiczna bo robilam bete w dniu tego testu i wynosila 0,1
IMG_20180601_204123_1.jpg
dlatego strach i kreski testu z sierpnia musialam potwierdzic beta bo balam sie oszusstwa.

Załączniki

• IMG_20180601_204123_1.jpg
    IMG_20180601_204123_1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 91
ojej jajecznicy bym nie zjadla.. na sama myl mnie cofa.. kawa straszne uzaleznienie... chcialabym sie go pozbyc.. ale pije kawe od czasow gimnazjum... kiedys to po 5 dziennie.. teraz zbyt szanuje zdrowie.. ale szkola nauka do nocy i tak to sie wszytko robilo.
jednak bez porcji kofeiny umieram.
wierze ze jest fajnie ale takim cieniem cienia jestem;p nie znam nikogo..

Ja nie moglam nawet myslec o jajach albo.miesie do 11 tygodnia.

Mnie w ciąży z Aleksem od jajecznicy i wszelkiego mięsa smażonego gonilo do kibla. Sam zapach wystarczył. Teraz mięso mogłam przygotować chłopakom,. Ale przez gardło już mi nie przeszło.
jestem taka ciekawa płci.. czy bede miala druga ksiezniczke czy maz doczeka ssie upragnionego syna.

Powiem Ci ze mieć parke to super [emoji23][emoji7] chociaż trzecie jak przyjdzie na nie czas też mam nadzieje na pannę :) chociaz co nie będzie to i tak będę kochać tak samo mocno :)
ja bym chciala coreczke... znow sukienusie opaseczki kupowac.. te kitunie piekne czesac...
moja Julka tak nie lubi czesania ze nawet po komunii kazala sobie w czerwcu sciac wlosy by miec spokoj ode mnie :p czuję się nie spełniona..

IMG_3932.JPG

Migdalove sa rozne przypadki.
Ale jak Twoj lekarz powiedzial ze cos tam widzi to na pewno jest dobrze [emoji4]

Załączniki

• IMG_3932.JPG
    IMG_3932.JPG
    198,7 KB · Wyświetleń: 940
reklama
Dla mnie te bety i badania to byla nowosc. Pierwszy raz zobaczylam cien na tescie i bylam w szoku. Myslalam, ze juz sie nie uda . zrobilam test tylko dlatego, ze pszczola mnie dziabnela w czolo i wygladalam jak golota po walce, oczy sie zamknely i mialam jechac do szpitala.

Do góry