reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No a u mnie z tego pieknego przyrostu wyszło poronienie -.-
W pierwszej ciazy nie wiedzialam ze jest beta nawet. W drugiej - strata a teraz nie robilam świadomie. Ale na wizyte musialam isc szybko bo zwolnienie chcialam bo balam sie fizycznie pracowac... w 5+3 byl juz zarodek 1mm z mini serduszkiem <3

Oj jajecznica.. a mi sie jajka skonczyly.. czekam na dostawe zakupow.. dzis na kolacje zjem albo jutro rano.. i trz bulka z maslem i pomidorem <3

A dzis robie salatke sledziową ;p
Ale mi narobilas ochoty na salatke sledziowa! [emoji50] taka z ogorkiem kiszonym i jablkiem [emoji16]

reklama
Ide do tego szpitala i jak widze sie w witrynie sklepowej to juz chodze jak pingwin :D

Przedstawiam Alicję

received_1843212582414527.jpeg

Załączniki

• received_1843212582414527.jpeg
    received_1843212582414527.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 87
Hej kochane, Migdalove ktory masz tydz? U mnie cykle 35 dniowe i nigdy nie bylo widac nic do 5 tyg, od 5 tyg pecherzyk (zawsze byl to 4 od owu, czyli kobieta z cyklem ksiazkowym 28dniowym mialaby zawsze ciaza tydzien do przodu w porownaniu mnie).

Ja znow plamie, wczoraj na jasno brazowo i mialam nadzieje ze to znow nic ale dzis zamiast sie wyciszyc to ciemnieje. Mam dosyc na serio. Jestem tak wykonczona psychicznie ze nie moge funkcjonowac. W poniedzialek bede miala usg w szpitalu, z uwagi na moja historie polozna do nich zadzwonila zeby wykonali jeszcze raz i sprawdzili, a sama dzis nawet krwi mi nie pobrala tak jak bylysmy umowione bo nie wiadomo czy nadal jest sens :( jesli sie bardzo nasili krwawienie i bol to jak zwykle szpital do ktorego nie wiem w sumie jaki sens jest tu jechac bo wtedy tak czy owak usg nie zrobia, jedynie zbadaja ginekologicznie. Wiec teraz doslownie czas start, co sie wydazy do poniedzialku i w poniedzialek czy nadal ciaza bedzie zywa.

reklama
Kari trzymaj sie kochana, oby to jednak byl falszywy alarm.
A jak u Was z prywatna wizyta? Tez takie beznadziejne podejscie?

Do góry