1
174974
Gość
Mam nadzieję. Staram się być dobrej myśli, ale te dwa tygodnie chyba oszaleje.Może pęcherzyk się powoli robi widoczny [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję. Staram się być dobrej myśli, ale te dwa tygodnie chyba oszaleje.Może pęcherzyk się powoli robi widoczny [emoji173]️
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Jutro beta w sumie powinna mnie uspokoić jeśli jest wszystko ok.Bo kochana naprawde jest jeszcze bardzo wczesnie. U mnie w 5+3 było widac pecherzyk malutki ale kazda z nas ma inaczej zagniezdzanie i przede wszystkim nie wiesz kiedy mialas dokladnie owu bo monitoringu nie robilas. Takze spokojnie czekaj.
Nie nawidze tego badania. Często niepotrzebnie stresuje. Jak dla mnie mogloby go nie byc.Jutro beta w sumie powinna mnie uspokoić jeśli jest wszystko ok.
Chcialam wlasnie zebys tego nie przezywala i odradzalam tak wczesna wizyte. I tak musisz czekac teraz i tak. Tylko, ze w nerwach i stresie. To zdecydowanie za szybko, nie martw sie.Mam nadzieję. Staram się być dobrej myśli, ale te dwa tygodnie chyba oszaleje.
Ja i tak musiałam z wynikami, lekarz powiedział, że dobrze ze tak wcześnie przyszłam. Mamy rękę na pulsie do tego leki mam przepisane tzn euthyrox, który i tak mi się kończył.Chcialam wlasnie zebys tego nie przezywala i odradzalam tak wczesna wizyte. I tak musisz czekac teraz i tak. Tylko, ze w nerwach i stresie. To zdecydowanie za szybko, nie martw sie.
Ja i tak musiałam z wynikami, lekarz powiedział, że dobrze ze tak wcześnie przyszłam. Mamy rękę na pulsie do tego leki mam przepisane tzn euthyrox, który i tak mi się kończył.
Ja nie wiem dlaczego większość kobiet ma taki problem z tą betą. Dla mnie badanie jak badanie, które bynajmniej mi dalej jasność lub po prostu spokój.Ciezki czas przed Toba. Pamietam moje 3 tygodnie z 'pustym jajem', a co do bety to nawet nie chce o tym slyszec
Ja nie wiem dlaczego większość kobiet ma taki problem z tą betą. Dla mnie badanie jak badanie, które bynajmniej mi dalej jasność lub po prostu spokój.