reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.

Kochana bo to na pewno za wczesnie i niedlugo zobaczysz pecherzyk [emoji4]

Bo kochana naprawde jest jeszcze bardzo wczesnie. U mnie w 5+3 było widac pecherzyk malutki ale kazda z nas ma inaczej zagniezdzanie i przede wszystkim nie wiesz kiedy mialas dokladnie owu bo monitoringu nie robilas. Takze spokojnie czekaj.
Jutro beta w sumie powinna mnie uspokoić jeśli jest wszystko ok. ;)

Chcialam wlasnie zebys tego nie przezywala i odradzalam tak wczesna wizyte. I tak musisz czekac teraz i tak. Tylko, ze w nerwach i stresie. To zdecydowanie za szybko, nie martw sie.
Ja i tak musiałam z wynikami, lekarz powiedział, że dobrze ze tak wcześnie przyszłam. Mamy rękę na pulsie do tego leki mam przepisane tzn euthyrox, który i tak mi się kończył.

Ja i tak musiałam z wynikami, lekarz powiedział, że dobrze ze tak wcześnie przyszłam. Mamy rękę na pulsie do tego leki mam przepisane tzn euthyrox, który i tak mi się kończył.

Ciezki czas przed Toba. Pamietam moje 3 tygodnie z 'pustym jajem', a co do bety to nawet nie chce o tym slyszec :p

reklama
czyli nie ja jedna tak nie lubie bety.
okres pustego jaja jest ciezki choc ja caly czas sobie mowilam ze bedzie dobrze bo czemu mialoby byc inaczej. to mi dodawalo otuchy i puste jajo w 7+2 juz mialo zarodek 11mm:) a w 5+3 raptem 4mm pecherzyk.

Do góry