reklama
martoosia04
Fanka BB :)
[emoji3531]Zobacz załącznik 970562
Śliczny malutki ludzik
Na pewno jest wszystko ok. Z Pappa masz na serio mała możliwość zachorowania malucha. Nie szłabym na to badanie.
MalaMi24
Dziękuję kochana [emoji8] Ja nie pójdę bo jakoś nabijanie im reputacji mnie mało interesuje. Tłumaczył tamtego lekarza bo mój prowadzący jest szefem kliniki ale zmieniam lekarza 22 maja idę do innego co mnie mam nadzieję będzie prowadził do końca ciąży, bo ten obecny do którego chodzę nie ma nawet położnej... Szkoda mi kasy i nerwów oraz przejechanych km...Śliczny malutki ludzik
Na pewno jest wszystko ok. Z Pappa masz na serio mała możliwość zachorowania malucha. Nie szłabym na to badanie.
Ann89
Jedziemy na wycieczkę do miasta [emoji23] boże jak to brzmi [emoji23][emoji58]Zobacz załącznik 970583
Też tak zawsze mówię że jadę na miasto [emoji23]
Jestem po wizycie zalecił mi jeśli chce mieć 99%, że nie ma ryzyka zespołu Downa, ale ja jakoś nie jestem przekonana do tej aminopunkcji. Cieszę się ciąża, dzidziusiem że rośnie i się modlę o to by było dobrze
Znam kochanie te rozterki i strach mimo wszystko. Też się bałam tej amino chociaż na wrześniowkach i moja znajoma robiły i wszystko jest ok po niej i z malenstwa zdrowe. Zrób to co dyktuje ci serce [emoji8]
A maluszek cudny [emoji7]
MalaMi24
Serce mi dyktuje, że będzie wszystko dobrze i mam się nie przejmować. Rośnie jak na drożdżach, pytałam lekarza też o to czy takie ciągnięcie to rozciąganie się macicy. Tylko utwierdził mnie w tym, że tak jest hehe [emoji3] Już coraz bardziej czuje tą ciążę i się z niej cieszę. Dziecko to największy cud i dar. Wszystkie troski odpłynęły jak zobaczyłam swoje małe cudo i usłyszałam kolejny raz bijące serduszko [emoji3531]Też tak zawsze mówię że jadę na miasto [emoji23]
Znam kochanie te rozterki i strach mimo wszystko. Też się bałam tej amino chociaż na wrześniowkach i moja znajoma robiły i wszystko jest ok po niej i z malenstwa zdrowe. Zrób to co dyktuje ci serce [emoji8]
A maluszek cudny [emoji7]
martoosia04
I tego się trzymaj. Na pewno wszystko będzie ok i nie ma się czym przejmować :*
MalaMi24
Dokaldnie, pozytywne myśli przyciągają pozytywne chwilę, dziękuję za wsparcie :*I tego się trzymaj. Na pewno wszystko będzie ok i nie ma się czym przejmować :*
Zmijka25
I Pepti chyba nie ma laktozy. A przynajmniej jest dla alergikow bo Tobiasz miał przepisane na poczatku jak podejrzewali alergie u niego.
Ja nie mam zamiaru nikogo słuchać jeśli idzie o karmienie. Ufam swoim cyckom. Dadzą radę.
Dziewczyny - jakie macie laktatory? Ma któraś Medela Swing? Bo powiem szczerze ze tylko ten mnie najbardziej interesuje.
Ja mam lovi prolactis - bardzo dobrze mi się sprawdza. Medela szpitalna zrobiła mi z sutków Hiroszimę więc nie polecam [emoji14]
Jedziemy na wycieczkę do miasta [emoji23] boże jak to brzmi [emoji23][emoji58]Zobacz załącznik 970583
Ależ ona jest przepiękna [emoji173][emoji7]
Było pytanie o mm - dopowiem tylko bo karmię mieszanie, ile mi się uda to z piersi na nakładkach, kpi, i tak 60% mleka dziennie mm. My kupiliśmy bebilon prosyneo ha, tak po prostu na chybił trafił, i nie ma problemu z brzuszkiem. Chyba że się nałyka powietrza i źle go odbijemy to wtedy jest mały problem...
Ale znowu w szpitalu mówili że jak nie ma problemu to lepiej za wczasu nie podawać tych mlek "HA" bo jak pojawi się jakaś alergia to niby zawęża się pole działania... Będziemy próbować NAN teraz bo w szpitalu jadł nan optipro plus i było ok, a jest sporo tańsze niż bebilon. Mogę dać znać jakby co [emoji14]
reklama
Marta nie ma bmk. Laktoze ma. Dużo mniej, ale ma. Nutramigen jest bez i i całkowicie bez laktozy. Przerabialam i z Aleksem i z Mają temat Aleks był cały czas pod opieką alergologa.
I Pepti chyba nie ma laktozy. A przynajmniej jest dla alergikow bo Tobiasz miał przepisane na poczatku jak podejrzewali alergie u niego.
Ja nie mam zamiaru nikogo słuchać jeśli idzie o karmienie. Ufam swoim cyckom. Dadzą radę.
Dziewczyny - jakie macie laktatory? Ma któraś Medela Swing? Bo powiem szczerze ze tylko ten mnie najbardziej interesuje.