reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jestem po wizycie u ortopedy. Zapomnialam chusteczek i oczywiscie tylko weszlam do poczekalni i kupa az po pachy, znowu zielona :/ później ulanie po calym ubranku i na koniec sik na podloge w gabinecie hahah
Ale finalnie wszystko dobrze i ta baba z wczoraj to rowno jebnieta. Zalecenia tyllo klasc na brzuchu duzo. Jak zapytalam o to, ze po 2 tygodniach trzeba bylo przyjsc to powiedziala, ze nikt tak nir zaleca kobiety w pologu, a dzieci z zoltaczka. Takze komentarz jest wiadomy do wczorajszej sytuacji.

reklama
Jestem po wizycie u ortopedy. Zapomnialam chusteczek i oczywiscie tylko weszlam do poczekalni i kupa az po pachy, znowu zielona :/ później ulanie po calym ubranku i na koniec sik na podloge w gabinecie hahah
Ale finalnie wszystko dobrze i ta baba z wczoraj to rowno jebnieta. Zalecenia tyllo klasc na brzuchu duzo. Jak zapytalam o to, ze po 2 tygodniach trzeba bylo przyjsc to powiedziala, ze nikt tak nir zaleca kobiety w pologu, a dzieci z zoltaczka. Takze komentarz jest wiadomy do wczorajszej sytuacji.

No widzisz :* jednak wszystko w porządku :) super! Współczuje akcji z brakiem chusteczek.

Juz wam nie pisze zd u nas dobrze. Od karmienia o 14 mam klopot.. Nalh chwyta piers ssie kilka razy i wyplusa wkurza sie krzyczy i placze.. Juz nie wiem o co kaman.. Niby nacisne na piers to leci ale może mleka jest mało za malo sla niego?

Liczba a jakim mleczkiem karmisz? Pamiętam że mój po Nan miał takie kupska zielone bo dużo żelaza zawierało.
No i super że wizyta udana i jesteś uspokojona. Niezła agentka z tej waszej córci [emoji7] hehe

Juz wam nie pisze zd u nas dobrze. Od karmienia o 14 mam klopot.. Nalh chwyta piers ssie kilka razy i wyplusa wkurza sie krzyczy i placze.. Juz nie wiem o co kaman.. Niby nacisne na piers to leci ale może mleka jest mało za malo sla niego?
A nie smarujesz może czymś brodawek co mu nie smakuje ? Albo wkurza się, że musi popracować trochę ;p pewnie zaraz dziewczyny coś doradzą :)

A nie smarujesz może czymś brodawek co mu nie smakuje ? Albo wkurza się, że musi popracować trochę ;p pewnie zaraz dziewczyny coś doradzą :)
Nie smaruje niczym. Na początku w szpitalu i 2 dni w domu smarowalam ale normalnie po tym pil. Tal troszke mam wrazenie jakbym miala dużo mniej mleka. Chyba pora pic femaltik. er.

Ostatnia edycja:
Liczba a jakim mleczkiem karmisz? Pamiętam że mój po Nan miał takie kupska zielone bo dużo żelaza zawierało.
No i super że wizyta udana i jesteś uspokojona. Niezła agentka z tej waszej córci [emoji7] hehe

Nan karmie. Wiec moze to normalne. Ale smierdza okrutnie

Maliina moze brzuszek go boli ?
Ale tylko przy karmieniu? On caly dzien spokojny, spi spokojny cyrk jest tylko jak je.
Jako ze karmilam go o 19 a kapiel o 20 mu zrobilam wszystko jakos odwrotnie wyszlo.. Nie mialam za wiele w cycach.. Po kapieli kolo 21 dostal flaszke mm i poszedl pieknie spac. Do nastepnego karmienia o 2.. Tu juz cyc byl nabrany i troszke kombinowal ale duzo mniej niz za dnia. Wyssal go 20min i zasnal. O 6 kolejnego cyca wtrabil zdecydowanie ladniej. Chyba mi sie w cycach nie produkuje tyle ile trzeba albo mialam gorszy dzien.. Ale wypije dzis sobie femaltike. r.

reklama
Ale tylko przy karmieniu? On caly dzien spokojny, spi spokojny cyrk jest tylko jak je.
Jako ze karmilam go o 19 a kapiel o 20 mu zrobilam wszystko jakos odwrotnie wyszlo.. Nie mialam za wiele w cycach.. Po kapieli kolo 21 dostal flaszke mm i poszedl pieknie spac. Do nastepnego karmienia o 2.. Tu juz cyc byl nabrany i troszke kombinowal ale duzo mniej niz za dnia. Wyssal go 20min i zasnal. O 6 kolejnego cyca wtrabil zdecydowanie ladniej. Chyba mi sie w cycach nie produkuje tyle ile trzeba albo mialam gorszy dzien.. Ale wypije dzis sobie femaltike. r.
Herbatka i pod laktator. Niech pompuje. Niby mówią że im więcej się dostawia dziecko tym więcej mleka się produkuje. Musisz popróbować. Mam nadzieję że laktacja się ładnie rozhula

Liczba no widzisz, moj przy tym mleku później miał problem i strasznie się męczył robiąc kupę więc potem zmieniliśmy na Bebiko i do 2roku życia je pił bez problemu.

Do góry