reklama
Anolik
Fanka BB :)
Byłoby super, jakby się samo rozkręciło. Trzymam kciuki[emoji110]Caly czas co 10 min bole krzyzowe ale da się zyc.
Samo. Ruszyło ale przez noc ani się czas skurczy nie skrocil więc bez pomocy się nie obejdzie raczej a ja. Chce miec to predko za soba. Zmeczyc się konkretnie ale szybko.Byłoby super, jakby się samo rozkręciło. Trzymam kciuki[emoji110]
martoosia04
Samo. Ruszyło ale przez noc ani się czas skurczy nie skrocil więc bez pomocy się nie obejdzie raczej a ja. Chce miec to predko za soba. Zmeczyc się konkretnie ale szybko.
To moze na przyjęciu już szybko was potraktują i pod oxy [emoji1307][emoji1307][emoji1307] trzymam kciuki.
Misty29
Powodzenia! Trzymam kciuki za powitanie dziś na świecie Twojego Filipka. Jesteś taka dzielna że na pewno dasz radę.Jestem przyjęta. Wlasnie widzialam malenstwo urodzone cc jak polozna wiozla przez oddzial i anonsowala ze urodzil nam sie mezczyzna i wiecie jak ma na imię? Filip oby to byl dzien Filipa
martoosia04
Jestem przyjęta. Wlasnie widzialam malenstwo urodzone cc jak polozna wiozla przez oddzial i anonsowala ze urodzil nam sie mezczyzna i wiecie jak ma na imię? Filip oby to byl dzien Filipa
Zapowiedź twojego Filipa! To musi być znak!
martoosia04
Maliina moze jak uslyszysz placz maluchow to Cie ruszy [emoji6]. Takie rzeczy naprawde dzialaja.
Ja jak karmilam i uslyszalam niemowlaka to byl mleczny potop [emoji21].
Ja miałam to samo [emoji23][emoji23][emoji23]
Najbardziej śmiać mi sie chciało na sesji zdjęciowej, ktora robilismy z małym Tomkiem, kiedy zaczął płakać bo był głodny, a ja w tym momencie byłam w łazience i sie przebierałam do kolejnych ujęć i ledwo wyszłam, zobaczyłam to zapłakane maleństwo i mleko tak pociekło, że musiałam zmienić w tempie ekspresowym koszulke [emoji23][emoji23][emoji23] zalało mnie w sekundę!
reklama
Carenik
Ja kiedys zalozylam w domu wkladki laktacyjne i mowie Łeee JAKA WIOCHA.
Zdjelam. Poszlam na spacer (sierpien), krotki rekawek, slysze bobas placze, patrze... UFFF NIE MOJ, ide dalej... Czuje mokro mi w cycole. Lukam w dol w tam dwie mokre plamy!
Od tego czasu wkladki to byli najlepsi przyjaciele [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Zdjelam. Poszlam na spacer (sierpien), krotki rekawek, slysze bobas placze, patrze... UFFF NIE MOJ, ide dalej... Czuje mokro mi w cycole. Lukam w dol w tam dwie mokre plamy!
Od tego czasu wkladki to byli najlepsi przyjaciele [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Ja miałam to samo [emoji23][emoji23][emoji23]
Najbardziej śmiać mi sie chciało na sesji zdjęciowej, ktora robilismy z małym Tomkiem, kiedy zaczął płakać bo był głodny, a ja w tym momencie byłam w łazience i sie przebierałam do kolejnych ujęć i ledwo wyszłam, zobaczyłam to zapłakane maleństwo i mleko tak pociekło, że musiałam zmienić w tempie ekspresowym koszulke [emoji23][emoji23][emoji23] zalało mnie w sekundę!