reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Jutro przed 8 moja wyrocznia. Ostatnia noc w domu.
No to masz choc czas by jeszcze zadbać o siebie walnij sobie jakas maseczkę, odżywkę na włosy, dobre golenie.
A co mówili poza tym?
W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.No to masz choc czas by jeszcze zadbać o siebie walnij sobie jakas maseczkę, odżywkę na włosy, dobre golenie.
A co mówili poza tym?
martoosia04
Chociaz wiesz, że jutro jak juz pójdziesz do szpitala to bez Filipa nie wyjdziecie.W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.
No nie wyjdziemy ale ile to potrwa i jak bardzo bede cierpiec wciaz wielka niewiadoma.Chociaz wiesz, że jutro jak juz pójdziesz do szpitala to bez Filipa nie wyjdziecie.
Kochana pocieszaj się tym że nas wszystkie to czeka ,ja na samą myśl o porodzie dostaje zawalu [emoji2955],pierwsze dziecko rodziłam 2 dni i to z oxy i od początku masażem szyjki macicy , po porodzie nie mogłam miesiąc chodzić ,a szyta byłam na zewnątrz i w środku popekalam strasznie [emoji52]
No nie wyjdziemy ale ile to potrwa i jak bardzo bede cierpiec wciaz wielka niewiadoma.
No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..Kochana pocieszaj się tym że nas wszystkie to czeka ,ja na samą myśl o porodzie dostaje zawalu [emoji2955],pierwsze dziecko rodziłam 2 dni i to z oxy i od początku masażem szyjki macicy , po porodzie nie mogłam miesiąc chodzić ,a szyta byłam na zewnątrz i w środku popekalam strasznie [emoji52]
Leze odpoczywam i czuje ze mnie w plecach pobolewa.. Panika i strach coraz wiekszy. Nic nie moge przełknąć mam wrazenie ze zwymiotuje. Mam nadzieje naprawde ze jutro gehenna sie zacznie i zakonczy. Zebym nie czekala tam tylko dluzej.
martoosia04
No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..
Leze odpoczywam i czuje ze mnie w plecach pobolewa.. Panika i strach coraz wiekszy. Nic nie moge przełknąć mam wrazenie ze zwymiotuje. Mam nadzieje naprawde ze jutro gehenna sie zacznie i zakonczy. Zebym nie czekala tam tylko dluzej.
Oby cokolwiek zrobili by Wam ulżyć i byście się już spotkali po tej stronie brzucha [emoji170][emoji170][emoji170]
Dokładnie też tego życzę [emoji6]
Oby cokolwiek zrobili by Wam ulżyć i byście się już spotkali po tej stronie brzucha [emoji170][emoji170][emoji170]
reklama