reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
No to masz choc czas by jeszcze zadbać o siebie ;) walnij sobie jakas maseczkę, odżywkę na włosy, dobre golenie.

A co mówili poza tym?
W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.

W sumie to nic. Mial pacjentke na usg w 37tc z jakims problemem. Uslyszal jak pukam do dyzurki sprawdził ktg i mowi ze jest wporzadku w takim razie jutro przed 8 zeby zrobili mi przyjęcie i bedzie ze mna dzialac. Ale szczegółowego planu jeszcze nie znam.
Chociaz wiesz, że jutro jak juz pójdziesz do szpitala to bez Filipa nie wyjdziecie.

Kochana pocieszaj się tym że nas wszystkie to czeka ,ja na samą myśl o porodzie dostaje zawalu [emoji2955],pierwsze dziecko rodziłam 2 dni i to z oxy i od początku masażem szyjki macicy , po porodzie nie mogłam miesiąc chodzić ,a szyta byłam na zewnątrz i w środku popekalam strasznie [emoji52]
No nie wyjdziemy ale ile to potrwa i jak bardzo bede cierpiec wciaz wielka niewiadoma.

Kochana pocieszaj się tym że nas wszystkie to czeka ,ja na samą myśl o porodzie dostaje zawalu [emoji2955],pierwsze dziecko rodziłam 2 dni i to z oxy i od początku masażem szyjki macicy , po porodzie nie mogłam miesiąc chodzić ,a szyta byłam na zewnątrz i w środku popekalam strasznie [emoji52]
No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..

Leze odpoczywam i czuje ze mnie w plecach pobolewa.. Panika i strach coraz wiekszy. Nic nie moge przełknąć mam wrazenie ze zwymiotuje. Mam nadzieje naprawde ze jutro gehenna sie zacznie i zakonczy. Zebym nie czekala tam tylko dluzej.

No ja corcie tez troche przecierpialam bo 3 dni boli co 7 min zanim urodzilam. Teraz chciałabym uniknąć tego..

Leze odpoczywam i czuje ze mnie w plecach pobolewa.. Panika i strach coraz wiekszy. Nic nie moge przełknąć mam wrazenie ze zwymiotuje. Mam nadzieje naprawde ze jutro gehenna sie zacznie i zakonczy. Zebym nie czekala tam tylko dluzej.

Oby cokolwiek zrobili by Wam ulżyć i byście się już spotkali po tej stronie brzucha [emoji170][emoji170][emoji170]

reklama
Cos sie zaczal mozolnie rozkrecac sam ten moj Filip. Cala noc budza mnie bole krzyża ale znosne choc wybudzaja.

Wczoraj przed snem wylecial ze mnie jakiś bleee skrzep. Oby dzis bylo po wszystkim.

Do góry