reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny skupiajmy sie na pozytywach, bo inaczej zwariujemy...
ja mam wizyte za dwa tyg i tez jestem strasznie zestresowana, tym bardziej ze zajscie w ciaze nie idzie mi jak niektórym, ze co zblizenie to ciaza...

reklama
Dziewczyny skupiajmy sie na pozytywach, bo inaczej zwariujemy...
ja mam wizyte za dwa tyg i tez jestem strasznie zestresowana, tym bardziej ze zajscie w ciaze nie idzie mi jak niektórym, ze co zblizenie to ciaza...
To podobnie jak u mnie, tyle czasu czekaliśmy na ten cud. Oby jutro były same dobre wiadomości. :) Staram się ciągle myśleć pozytywnie, ale wiadomo stres też jest.

Dziewczyny z własnego doświadczenia Wam powiem - nie myślcie o najgorszym, nie przyciągajcie złych myśli, afirmujcie te Wasze ciąże. Nie macie wpływu na to co będzie, ale nie pozwólcie, żeby strach zabrał Wam radość ciąży. Bo tragedia może zdarzyć się zawsze, na każdym etapie, nie zakładajmy, że dotknie właśnie nas.

reklama
Dziewczyny kciukasy za wizyty!!! Ja swoja mam dopiero 5 października:) odebrałam wczoraj swoje wyniki krzywej cukrowej z żyły cukier na czczo 85 po 1 h i 2h mam ten sam wynik 103 wiec jest ok. A jak mi sprawdzała z palca na czczo glukometrem to wynik pokazal 99!:o

Do góry