reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

nawet tego nie wlaczam. po co mi cisnienie podnosic.
Dokładnie! Ja unikam takich tematów. Psują mi tylko nerwy i psychikę..
Dobrze zrobilas, ja popelnilam ten blad, ale tylko mnie to utwierdzilo w moich przekonaniach o wyimaginowanym swiecie.

Daj spokoj.. ja nie mam zadnych insta i fejsów ale ostatnio szwagierka mi swojego insta pokazała.. pełno tych hasztagów(tak to sie zwie?) typu szczesliwa rodzina, kocham mojego męża, szczęśliwa, crazy family.. i zdjecia z wielkim sztucznym usmiechem.. a jak sie widujemy to wieczny grymas na twarzy i opowiadanie jaka to zmartwiona i nieszczesliwa.. a z mężem kłóci się o byle pierdołę.

reklama
Ja oglądam i tak wiecie co... oni oboje nie mają równo pod sufitem... Straszne co to dziecko przeżyło. Nie rozumiem, jak matka może tak się znęcać nad dzieckiem...

Tez to widziałam i doszłam do takich samych wniosków. Oboje maja ewidentnie problemy emocjonalne a ona to kompletnie zaburzona jest pod wieloma względami.

reklama
No to jeszcze troche i powinno minac.. oby!
Ja w pierwszym trymestrze w pierwszej ciazy schudlam z 6/7kg! Nic nie moglam jesc..ale pozniej nadrobilam ;-)

Aga ja w pierwszej ciazy tez schudlam 5 kg ale wtedy bralam duphastan na podtrzymanie i mialam ciagle migreny, wymiotowalam z bolu. Teraz dwa razy mi sie zdarzylo, ale przez mdlosci nie apetytu w ogole [emoji26]

Do góry