reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

M rozmawiam z lekarzem dyzurujacym i dowiedzial sie ze do niedzieli max poniedzialku ciaza w moim wypadku musi byc zakonczona. Raz ze cukier a dwa waga malucha. Nie chcą cc narazie robic ale po to mam ktg co 2 godz by miec stale monitorowanie moich skurczy i tetna dziecka. Wystarczy niepokojacy sygnal i wtedy nie ma na co czekać. Do domu absolutnie sie nie kwalifikuje jestem jak tykajaca bomba w każdej chwili moze sie zacząć na dobre.
Dopiero przy osiągnięciu 5-6cm rozwarcia moga podac mi oksytocyne. Takze nie pozostaje nic tylko czekac. Zobaczymy co na wizycie mi powiedzą.

A skurcze mam slabsze co 9-10min.

Przerąbane... dobrze chociaż wiedzieć że w najgorszym wypadku do poniedziałku zostało juz niewiele. Jakoś w cc w niedziele średnio chce mi sie wierzyć [emoji23][emoji23][emoji23] moze jakas rundka po schodach [emoji23] macie tam jakis sklepik szpitalny? Jakies patio do spacerów?

reklama
Mnie dziwi, że znając twoja sytuacje nikt ci już dawno cc nie zaproponował. Cukrzyca + bobas pod 4,5kg a oni cie zmuszają do SN... i odwlekają [emoji849][emoji849][emoji849]

reklama
Dziewczynki ja dzisiaj i połówkowym. Maleńka zdrowa i piękna. Piękne stopki i rączki. Niestety nie udało się zrobić fajnego zdjęcia buziaczka bo cały czas się rączkami zasłaniała i liczyła na paluszkach. I naprawdę jest malutka bo zaledwie 300g wazy. Lekarz powiedział że jeśli będzie rosła w podobnym tempie to w terminie będzie miała ok 3-3,2kg. No zobaczymy [emoji6]
Moje gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry